Σοκ στην Εθνική Ελλάδας: Ρήξη χιαστών για τον Αθηναίου

Σοκ στην Εθνική Ελλάδας: Ρήξη χιαστών για τον Αθηναίου

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο γκαρν του Παναθηναϊκού επιβεβαιώσαν του φόβους όλων όσοι είδαν το γόνατό του να «γυρνάει» στον αγώνα Ελλάδα-Σερβία

athinaioy1
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι όλων όσοι είδαν τον τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου στον αγώνα της Ελλάδας με τη Σερβία για το τουρνουά Ακρόπολις που έληξε με νίκη της ομάδας του Τζόρτζεβιτς με 85-80 στην παράταση.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τη Σερβία οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστού.



Αυτός εξάλλου ήταν και ο φόβος όλων όσοι είδαν τη φάση λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου του αγώνα της Κυριακής.

Όταν «γύρισε» το γόνατο του Αθηναίου ο διεθνής γκαρντ έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους στο παρκέ από το οποίο τον σήκωσαν Βασιλόπουλος και Μπουρούσης.

Κλείσιμο
Ο τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου στο γόνατο, στο παιχνίδι με τη Σερβία! {18.08.2019}

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αθηναίου ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί άλλος γκαρντ. «Αυτή τη στιγμή έχουμε έλλειμμα στα γκαρντ. Είχαμε αποφασίσει να πάμε με τον Νικ, τον Κόνιαρη και τον Αθηναίου στην Κίνα, αλλά τώρα είναι δύσκολο. Έχουμε παίκτες που είναι δηλωμένους, όπως ο Μάντζαρης και ο Μποχωρίδης, επομένως μπορεί να καλέσουμε κάποιο άλλο παιδί. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για την αποστολή, θα δούμε» δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης