Στο καθεστώς απόλυτης απόγνωσης που επικρατούσε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να αναλάβει δράση και μέσω της διάθεσης μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνα να βγάλει το μπασκετικό τμήμα από το οικονομικό αδιέξοδο.
Η αλλαγή πλεύσης από την οικογένεια Σαββίδη κοινοποιήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram καθώς σημείωσε ότι… «ήρθε η ώρα το τμήμα που κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ, σε δύσκολα χρόνια και μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες να νιώσει την πραγματική στήριξη όλων μας.
Πέρα από όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η οικογένειά μου, για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πλέον και μέρος των εσόδων, των υπόλοιπων αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατεθούν στις ανάγκες του τμήματος. Η ομάδα μπάσκετ, χρειάζεται να είμαστε δίπλα της, οικονομικά αλλά και ηθικά και το αξίζει 100%! Sold Out σε κάθε ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Όλοι μαζί. ΠΑΟΚ». Πηγή:www.gazzetta.gr
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»