Μαρτίνς: «Χειριστήκαμε λάθος το β' μέρος, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Μαρτίνς: «Χειριστήκαμε λάθος το β' μέρος, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του λειτούργησε λάθος στο Β' ημίχρονο και έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

4716781
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου και το 2-2 με τα δύο διαφορετικά πρόσωπα στα 2 ημίχρονα: Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Είναι ξεκάθαρα πως μείναμε πίσω στο 2ο μέρος για να κρατήσουμε το 2-1. Ήταν λάθος και έπρεπε να παίζαμε πιο μπροστά. Το α' μέρος δείξαμε πιο καλή εικόνα. Είχαμε και την χαμένη φάση του Ποντένσε που μπορούσε να γίνει το 3-1. Εχουμε τις πιθανότητες ανοιχτές καθώς υπάρχει ένα ακόμα 90λεπτο.

Τα προβλήματα των Ομάρ και Φορτούνη και το ματς της Κυριακής: Όχι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικάει. Το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ θα πρέπει να το κερδίσουμε διότι παίζουμε στηνν έδρα μας. Δεν έχει σημασία το ποιιος μπορεί να λείπει. Είμαστε σίγουροι πως η οποιαδήποτε απουσία δεν επηρεάζει καθώς έχουμε παίκτες με ποιότητα. Το ματς της Κυριακής δεν έχει σημασία το πως θα παιχθεί. Πρέπει να το κερδίσουμε.

Το πόσο τον προβληματίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί πέντε γκολ σε δύο σημαντικά ματς: Πρέπει γενικά να δουλέψουμε. Είναι αλήθεια και μας ανησυχεί. Πρέπει να αλλάξει άμεσα. Επηρεάζει την ομάδα και τους παίκτες μας. Σίγουρα έχει γίνει σε φάσεις απροσεξίας και έλλειψης συγκέντρωσης. Να είμαστε πολύ πιο σωστοί αμυντικά εάν θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης