ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Australian Open: Τρομερή Σάκκαρη, απέκλεισε την Οσταπένκο!

Australian Open: Τρομερή Σάκκαρη, απέκλεισε την Οσταπένκο!

Η Μαρία Σάκκαρη ανέτρεψε τα προγνωστικά κόντρα, στη νικήτρια του Ρολάν Γκαρός του 2017, Γέλενα Οσταπένκο και πήρε την πρόκριση για το 2ο γύρο του όπεν της Αυστραλίας

Sak2
Η πρώτη έκπληξη στο πρώτο γκραν σλαμ της χρονιάς είχε ελληνικό χρώμα και τη σφραγίδα της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία όπως κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.

Η Σάκκαρη, είχε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λετονής Οσταπένκο που ήταν Νο22 στο ταμπλό και οι εκτιμήσεις την έφερναν τουλάχιστον ως τα προημιτελικά, αλλά όλα αυτά πήγαν… περίπατο μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 6-1, για να απαντήσει η αντίπαλος της ισοφαρίζοντας σε 1-1 (με 6-3), όμως το τρίτο σετ ήταν και πάλι παράσταση για ένα ρόλο καθώς η Σάκκαρη επικράτησε με 6-3 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο γνωρίζοντας την αποθέωση κι από τους πολλούς Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο (οι περισσότεροι ήρθαν στο τρίτο σετ).


Δείτε το βίντεο με τον τελευταίο πόντο από τη μεγάλη νίκη της Σάκκαρη
«Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες φιλάθλους οι οποίοι πραγματικά ήρθαν στο γήπεδο όταν τους χρειαζόμουν», είπε μετά το τέλος του αγώνα η Μαρία και συμπλήρωσε:

Κλείσιμο
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια σπουδαία αθλήτρια με τρομερά επιτεύγματα. Είχα όμως θετική σκέψη από την αρχή και νομίζα ότι έπαιξα καλά για να μπορέσω να την κερδίσω».




Επόμενη αντίπαλος της η Αυστραλέζα Άστρα Σάρμα (Νο230), η οποία επικράτησε τη συμπατριώτισσας της Πρισίλια Χον (Νο161) 2-1 (7-5, 4-6, 6-1).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης