Βοσνία-Ελλάδα: Η ατμόσφαιρα στην Ζένιτσα αρχίζει και ζεσταίνεται (βίντεο)
Από πολύ νωρίς οι οπαδοί της Βοσνίας έχουν πάρει θέση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με την Ελλάδα, ενώ στους δρόμους επικρατεί πανδαιμόνιο
Όπως αναμενόταν η Ζένιτσα ζει και αναπνέει στο ρυθμό του αγώνα της Βοσνίας με την Ελλάδα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
Το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη για τη 2η θέση (που οδηγεί στα μπαράζ) αλλά και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για αυτήν της πρώτης θέσης (που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Ρωσίας).
Κλείσιμο
Οι πρώτοι οπαδοί της Βοσνίας μπήκαν στο «Bilino Polje» από τις 19:15 (δυόμισι ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες άλλες στους δρόμους της πόλης άναβαν καπνογόνα και τραγουδούσαν συνθήματα.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ