Βοσνία-Ελλάδα: Η ατμόσφαιρα στην Ζένιτσα αρχίζει και ζεσταίνεται (βίντεο)
Από πολύ νωρίς οι οπαδοί της Βοσνίας έχουν πάρει θέση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με την Ελλάδα, ενώ στους δρόμους επικρατεί πανδαιμόνιο
Όπως αναμενόταν η Ζένιτσα ζει και αναπνέει στο ρυθμό του αγώνα της Βοσνίας με την Ελλάδα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
Το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη για τη 2η θέση (που οδηγεί στα μπαράζ) αλλά και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για αυτήν της πρώτης θέσης (που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Ρωσίας).
Κλείσιμο
Οι πρώτοι οπαδοί της Βοσνίας μπήκαν στο «Bilino Polje» από τις 19:15 (δυόμισι ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες άλλες στους δρόμους της πόλης άναβαν καπνογόνα και τραγουδούσαν συνθήματα.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.