Μια… ανάσα από την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα φέρεται να βρίσκεται η Μπενφίκα, όπως γράφει η A BOLA στο σημερινό της φύλλο!
Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που απασχολούν ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Ένας από αυτούς είναι και ο Λιούμπομιρ Φέισα για τον οποίο είχε γραφτεί πριν από μερικές ημέρες πως η Μπενφίκα εξετάζει την περίπτωσή του για να αντικαταστήσει τον Νεμάνια Μάτιτς που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι.
Σήμερα η A BOLA αναφέρει πως η υπόθεση του Σέρβου χαφ των Πειραιωτών βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού οι «αετοί» έχουν στείλει άνθρωπό τους στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή.
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως η… δουλειά θα γίνει με 5 εκατ. ευρώ, ενώ ο διεθνής άσος θα παίρνει ετησίως 700.000 ευρώ.
Κλείσιμο
Το δημοσίευμα
«Η Μπενφίκα είναι κοντά στην απόκτηση του Σέρβου Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος είναι 25 ετών και ανήκει στον Ολυμπιακό.
Μάλιστα, ο σύλλογος έχει στείλει άνθρωπο στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του διεθνούς άσου, η οποία μπορεί να ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ.
Η ομάδα έχει συμφωνήσει και για τα χρήματα του παίκτη που θα πάρει περίπου 700.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το ποσό η εφορία».
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.