Ο Εβάν Φουρνιέ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Λίγη ώρα μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ, ο Γάλλος παίκτης βγήκε από το αυτοκίνητό του και πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο, σε μια αυθόρμητη και δυνατή στιγμή.
Πανευτυχής και φανερά συγκινημένος, ο Φουρνιέ ενώθηκε με τους φιλάθλους σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και φωνάζοντας συνθήματα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον αποθέωσαν, ανταποδίδοντας με συνθήματα και χειροκροτήματα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.