Οι Ρέιντζερς νίκησαν τη Φενέρμπαχτσε με 3-1 στην Κωνσταντινούπολη, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Europa League και έκαναν πολύ δύσκολη την αποστολή των Τούρκων για τη ρεβάνς στη Γλασκώβη, την επόμενη εβδομάδα.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της ομάδας του, μας χάρισε άλλο ένα μοναδικό σόου από τα πολλά που έχει δώσει στη μεγάλη του καριέρα. Ο Πορτογάλος δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια, και ένας δημοσιογράφος του έκανε μία μακροσκελή ερώτηση που αφορούσε την εικόνα της ομάδας του και τη ρεβάνς στο «Ibrox Park».
Ο «Special one» αντέδρασε στην ερώτηση κάνοντας ότι κοιμάται, ακουμπώντας το πρόσωπο του πάνω στην παλάμη του και κλείνοντας τα μάτια. «Το κεφάλι μου δεν το αντέχει αυτό. Είμαι κουρασμένος φίλε. Μετά από 90 λεπτά δεν μπορώ να ακούω όλα αυτά. Είμαι πολύ κουρασμένος», απάντησε ο Μουρίνιο σταματώντας απότομα την ερώτηση του ρεπόρτερ.
Ο προπονητής της Φενέρ συνεχίζοντας το «χαβαλέ», σχολίασε για το ματς, «εσείς μπορεί να γελάσετε, αλλά για μένα το 1-3 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί περισσότερα γκολ με τον τρόπο που παίξαμε, όλα πήγαν χάλια».
Παρ' όλα αυτά ο Μουρίνιο προειδοποίησε τους Σκωτσέζους, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. «Μη γιορτάζετε ακόμα, υπάρχει η ρεβάνς στη Γλασκώβη», θυμίζοντας μας την συνέντευξη του μετά το παιχνίδι Πόρτο-Παναθηναϊκός 0-1, τέτοιες μέρες τον Μάρτιο του 2003, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ουεφα. Ο Ζοσέ είχε δηλώσει ότι η ομάδα του θα περάσει τον Παναθηναϊκό και έτσι και έγινε, η Πόρτο νίκησε με 0-2 στην παράταση και προκρίθηκε, κατακτώντας τελικά και το τρόπαιο.
Οι δηλώσεις αυτές του Μουρίνιο, έρχονται μία μέρα μετά τη θετική του απάντηση σε Σκωτσέζο ρεπόρτερ, για το αν θα αναλάμβανε ομάδα της Σκωτίας στο μέλλον.
Κλείσιμο
Μένει να δούμε, αν η Φενέρ θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή και να αποδράσει με την πρόκριση από το «Ibrox Park», δικαιώνοντας τα λεγόμενα του «Special one».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.