Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Στον τελικό των 50μ. πεταλούδα η Ντουντουνάκη
Την Τετάρτη ο τελικός με την Ελληνίδα αθλήτρια που ήταν πρώτη στη σειρά της και δεύτερη στο σύνολο
Παρούσα στον τελικό των 50μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα είναι για τέταρτη σερί διοργάνωση η Αννα Ντουντουνάκη.
Η Ελληνίδα κολυμβήτρια «ξεμπέρδεψε» άνετα με τον ημιτελικό του αγωνίσματος στο Βελιγράδι, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια στην πρώτη σειρά με 26.12 και πέρασε με τον δεύτερο χρόνο στο σύνολο, πίσω μόνο από τη Σουηδή Σάρα Γιούνεβικ, που έκανε 25.84 στη δεύτερη σειρά.
Ο τελικός θα γίνει αύριο (19/6), στις 19:47, και η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού ελπίζει ότι θα μπορέσει να... ξορκίσει την κατάρα της τέταρτης θέσης (την οποία κατέλαβε το 2021 και το 2022) και να ανέβει στο βάθρο.
Εκτός της Ντουντουνάκη και της Γιούνεβικ, στον τελικό προκρίθηκαν επίσης, η Ρους Βανοτερντάικ από το Βέλγιο (26.23), η Παουλίνα Πέντα από την Πολωνία (26.24), η Ταμάρα Ποτότσκα από τη Σλοβακία (26.33), η Γιούλιε Κεπ Γένσεν από τη Δανία (26.33), η Γιάνα Πάβαλιτς από την Κροατία (26.38) και η Αννα Ντόβγκιερτ από την Πολωνία (26.43).
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση