ΜακΚίσικ μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ: «Είναι από τις μέρες που τίποτα δεν λειτουργεί, όμως ο πόλεμος συνεχίζεται»

ΜακΚίσικ μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ: «Είναι από τις μέρες που τίποτα δεν λειτουργεί, όμως ο πόλεμος συνεχίζεται»

Δείτε τι δήλωσαν οι Φίλιπ Πετρούσεφ και Αλεκ Πίτερς

MixCollage-25-May-2024-01-14-AM-1614
Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκε πίσω ακόμα και με 25 πόντους, ο Ολυμπιακός αντέδρασε στην επανάληψη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο στο φινάλε πλήρωσε λάθη και αστοχία χάνοντας με 87-76. Ο αποκλεισμός από την Βασίλισσα στον ημιτελικό του Final 4 πίκρανε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που ήταν εκ των διακριθέντων και εκείνων που πάλεψαν μέχρι τέλους για τους «ερυθρόλευκους», μίλησε για το αποτέλεσμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι από τις ημέρες που τίποτα δεν λειτουργεί, ενώ, παράλληλα, έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν, ξεκαθαρίζοντας πως: «Ο πόλεμος συνεχίζεται...»!

«Είναι από τις μέρες που τίποτα δεν λειτουργεί, ο ο αντίπαλος είναι καλύτερος και σε κερδίζει. Η Ρεάλ έβαλε πολλά σουτ, είναι πολύ καλή ομάδα και έδειξε πως είναι φαβορί για κάποιον λόγο. Είναι ένας πόλεμος πάντα, χάθηκε μια μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται. Θα πάμε στην επόμενη σεζόν ακόμη καλύτεροι, θα βάλουμε τα κομμάτια στο παζλ και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε του χρόνου».

Δηλώσεις μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό της φετινής Ευρωλίγκας, έκανε και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε, ενώ πρόσθεσε ότι άπαντες στην ομάδα πρέπει να βρουν τις δυνάμεις τους ενόψει της συνέχειας.

Κλείσιμο
«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δυστυχώς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε, δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε περήφανους. Πρέπει να προχωρήσουμε και να βρούμε τις δυνάμεις μας για τη συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος φόργουορντ.

Από την πλευρά του ο Αλεκ Πίτερς τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε κόντρα στη Ρεάλ και τιμωρήθηκε για αυτό, θεωρεί πως επέτρεψαν στους «μερένχες» να βρουν ρυθμό και τόνισε πως όλοι αισθάνονται χάλια, περιμένοντας τον «μικρό» τελικό της Κυριακής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

«Είναι προφανές πως δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Δεν μπορείς να έχεις τέτοιο πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ, θα σε τιμωρήσει. Τους επιτρέψαμε να βρουν ρυθμό κι αυτό είναι καταδικαστικό απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα.
Είναι πολύ χάλια αυτό που έγινε, θα νιώθουμε πολύ άσχημα και σήμερα κι αύριο και για πολύ καιρό, γιατί δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο».



Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκίδα: Εισπράξεις των εκβιασμών, super market και… διακοπές - Όλο το τεφτέρι της προϊσταμένης της ΔΟΥ

Mπραντ Πιτ: Η κόρη του, Βιβιέν, «αποκηρύσσει» τον πατέρα της - Δεν θέλει το επίθετό του

USS Harder: Εντοπίστηκε μετά από 80 χρόνια το ναυάγιο του υποβρυχίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης