Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Ντούσκος - Βίντεο
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο έχει κατακτήσει 3 συνεχόμενες χρονιές το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό
Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κωπηλασίας ανέβηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Στέφανος Ντούσκος.
Οπως στο Μόναχο το 2022 και στο Μπλεντ της Σλοβενίας πέρυσι, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο κατέκτησε και φέτος, στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ, μετά από μάχη με τον Ολιβερ Τσάιντλερ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vriummlg7t)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vr2vz0njf5)
Ο Ελληνας αθλητής τερμάτισε σε 7:41.36, έναντι 7:38.47 του Γερμανού, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Την τρίτη θέση πήρε ο Λιθουανός Γκιέντριους Μπιελιάουσκας με 7:43.35.
Εξάλλου, στο διπλό σκιφ ανδρών, οι Νίκος Χωλόπουλος και Γιάννης Καλανδαρίδης κατετάγησαν έκτοι με χρόνο 7:03.70, στην παρθενική συμμετοχή τους σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Κλείσιμο
Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει από το Ζέγκεντ έχοντας στη συλλογή της τρία ασημένια μετάλλια, με τον Ντούσκο, τις Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου (δίκωπος) και τις Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού (διπλό σκιφ ελ. βαρών).
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.