Γκρεγκ Πόποβιτς: Ο προπονητής των Σπερς πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από τους οπαδούς να σταματήσουν να αποδοκιμάζουν τον Λέοναρντ

Γκρεγκ Πόποβιτς: Ο προπονητής των Σπερς πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από τους οπαδούς να σταματήσουν να αποδοκιμάζουν τον Λέοναρντ

Ο εκ των κορυφαίων τεχνικών του NBA έδωσε μαθήματα συμπεριφοράς στους οπαδούς της ομάδας του

Popovic
Δεν είναι η πρώτη φορά όπου η επιστροφή ενός πρώην αθλητή της ομάδας  στο παλιό του «σπίτι» προκαλεί αρκετή ένταση. Συμβαίνει ακόμη και στο NBA.

Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από τη στιγμή που ο Καουάι Λέοναρντ αποχώρησε από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι φίλοι των «σπιρουνιών» δεν έχουν ξεχάσει την... προδοσία του και τον αποδοκιμάζουν συνεχώς.

Ωστόσο αυτή τη φορά ο τεχνικός της ομάδας ήταν αυτός που φρόντισε να στείλει το μήνυμα «ως εδώ!».

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο κατά πολλούς κορυφαίος σύγχρονος προπονητής του NBA (και σίγουρα κορυφαίος από τους εν ενεργεία συναδέλφους του) ακούγοντας τους φίλους των Σπερς να αποδοκιμάζουν συνεχώς τον Λεόναρντ, ο οποίος ετοιμάζονταν να εκτελέσει βολές (τρία λεπτά πριν το τέλος της 2ης περιόδου) πήρε την κατάσταση (για να ακριβολογούμε πήρε το μικρόφωνο) στα χέρια του.


«Με συγχωρείτε για λίγο. Σταματήστε να αποδοκιμάζετε και αφήστε τους παίκτες να παίξουν. Όλο αυτό δε δείχνει το επίπεδο μας, δε δείχνει το ποιοί είμαστε. Σταματήστε το», ήταν τα λόγια του ενώ αφήνοντας το μικρόφωνο στη γραμματεία έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του που σήμαινε «Τέλος!».

Για την ιστορία οι Κλίπερς επικράτησαν των Σπερς με 109-102 και ο Λέοναρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 26 πόντους (10/17 σουτ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης