«Ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας» είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθληματης Βουδαπέστης ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου.
Παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν το μόνο μετάλλιο που έλειπε από την πλούσια συλλογή του και είπε ότι, πλέον, πρέπει μεν να υπερασπίζεται τα κεκτημένα του, αλλά μπορεί και να χαλαρώσει σε κάποιους αγώνες.
Όπως σημείωσε, αυτή τη φορά δεν ήταν... άνετος όπως συνήθως. Μετά το 8,50μ. στο πρώτο άλμα, ήθελε να πάει για το κάτι παραπάνω, ωστόσο μετά την τρίτη του προσπάθεια ένιωσε κράμπες και δεν του «βγήκε». Και πάλι, όμως, παρά τα 8,52μ. και το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία του προσπάθεια, ήταν ανικανοποίητος, καθώς, όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, ήταν άλμα για 8,70μ., αλλά έκανε το λάθος ν' αφήσει τα πόδια του στο χώμα κατά την προσγείωση, όπως είπε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv11km6pwb69)
Ο «χρυσός» Τεντόγλου δήλωσε επίσης πολύ κουρασμένος από τη ζέστη και την υγρασία. «Νιώθω ότι θα λιποθυμήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του τελικού.
Με τις καινοτόμες και ευέλικτες υπηρεσίες του Κωτσόβολου, κάθε αγορά είναι μια νέα και συναρπαστική εμπειρία – Πώς να αποκτήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε για τον χώρο μας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων designers.
Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή κινητικές δυσκολίες, καθώς και για άτομα της 3ης ηλικίας - Ένα εργαλείο ζωής, για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα.
Με ηγετική παρουσία στην ελληνική αγορά και περισσότερους από 600.000 πελάτες, η Protergia αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου.