Euroleague: Η Μπάγερν Μονάχου στα «Σαγόνια του καρχαρία»

Euroleague: Η Μπάγερν Μονάχου στα «Σαγόνια του καρχαρία»

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη στον 5ο αγώνα της προημιτελικής σειράς της Euroleague και οι Γερμανοί δανείστηκαν την ατάκα του προπονητή τους για να φτιάξουν μια αφίσα έπος

bayer
Ο Αντρέα Τρινκιέρι, γνωστός και από την θητεία του στην Ελλάδα, μιλώντας για το 5ο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών της Euroleague ανάμεσα στην ομάδα του την Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα έκανε λόγο για επίσκεψη στα ... σαγόνια του καρχαρία.



«Είναι προνόμιο να μπαίνει κανείς στα σαγόνια του καρχαρία» είπε ο Ιταλός τεχνικός για το σημερινό (21:00) παιχνίδι στη Βαρκελώνη εκεί όπου η ομάδα του έχει 13 ήττες σε 13 παιχνίδια.

Οι υπεύθυνοι της Μπάγερν Μονάκου πιάστηκαν από αυτή τη δήλωση και την χρησιμοποίησαν για την αφίσα του αγώνα στα social media τους. Η Μπάγερν προανήγγειλε τον αγώνα με την αφίσα του ομώνυμου θρίλερ του Στίβεν Σπίλμπεργκ που κυκλοφόρησε το 1975.

Τα «Σαγόνια του καρχαρία» μένει να δούμε εάν θα κατασπαράξουν την Μπάγερν ή θα γίνει η τεράστια έκπληξη και οι Βαυαροί με 3-2 νίκες πάρουν το εισιτήριο για το Final-4 όπου τους περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης