Europa League: Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 1-2, Λειψία-Ρέιντζερς 1-0 στους πρώτους ημιτελικούς - Δείτε τα γκολ

Europa League: Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 1-2, Λειψία-Ρέιντζερς 1-0 στους πρώτους ημιτελικούς - Δείτε τα γκολ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Λειψία ήταν οι νικήτριες στους πρώτους ημιτελικούς του Europa League - Στο Λονδίνο η Άιντραχτ προηγήθηκε στα 50'' με τον Κνάουφ και παρά την ισοφάριση  του Αντόνιο στο 21', πήρε τη νίκη με το γκολ του Καμάντα στο 54' - Η Λειψία έπαιξε μονότερμα τους Ρέιντζερς, αλλά λυτρώθηκε μόλις στο 85' με το γκολ του Ανχελίνο

25628089
Το αγγλικό πάρτι διαλύθηκε από γερμανική «εισβολή». Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου είχε φορέσει τα καλά του για να γιορτάσει την παρθενική συμμετοχή της Γουεστ Χαμ σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τους χάλασε τη διάθεση, κάνοντας βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjm6ojfmpp75)


Με τους οπαδούς της να ακολουθούν συνταγή... Βαρκελώνης και να δίνουν ηχηρό παρών στο Λονδίνο με 10.000 άτομα, οι Αετοί επικράτησαν 2-1 έναντι των σκληροτράχηλων Hammers και ολοκλήρωσαν τη μισή δουλειά για να τσεκάρουν το εισιτήριο για Σεβίλλη.

Το ξεκίνημα του πρώτου ημιτελικού μάλιστα δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για τους Γερμανούς. Μόλις στα 43΄΄ ο Κνάουφ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Γουέστ Χαμ και με άψογη κεφαλιά πέτυχε το ταχύτερο γκολ ever της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League. Είκοσι λεπτά αργότερα ωστόσο, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να επαναφέρουν την ισορροπία χάρη στο γκολ του Αντόνιο, με το 1-1 να αποτελεί και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες οι δυο πλευρές είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν, όμως εκείνη που τελικά τα κατάφερε ήταν η Άιντραχτ. Στο 54΄ο Φαμπιάνσκι έκανε ασθενή επέμβαση στο πλασέ του Σο και ο επερχόμενος Κάμαντα ανέκτησε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Η Γουέστ Χαμ ανέβηκε, ρίσκαρε, παραλίγο να ισοφαρίσει με τη σουτάρα του Μπενραχμά και στο τέλος... τραβούσε τα μαλλιά της με την ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Μπόουεν. Στο 90+2΄ο Ράις έκανε γλυκιά σέντρα στην περιοχή, ο Άγγλος έπιασε απίθανο ψαλίδι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη της Άιντραχτ.

Ο Ανχελίνο έδωσε τον πρώτο λόγο στη Λειψία
Μπορεί για 85 λεπτά παιχνιδιού να τα είχε βρει σκούρα απέναντι στη Ρέιντζερς, όμως μια στιγμή έμπνευσης του Ανχελίνο αρκούσε στη Λειψία να πάρει τη νίκη με 1-0 και να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για την παρουσία της στον μεγάλο τελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjm6lh0cal15)


Κλείσιμο
Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σπατάλησαν απίθανη ευκαιρία όταν ο Ενκουνκού αστόχησε προ κενής εστίας, όμως τελικά βρήκαν τη λύτρωση στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν το κόρνερ, η άμυνα απομάκρυνε και ο Ανχελίνο με απίθανο μονοκόμματο βολέ εκτός περιοχής έριξε... σαγόνια με απίθανη γκολάρα, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στους Ταύρους.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Με απόφαση του ΣτΕ, το Δημόσιο αποζημιώνει με €200.000 οικογένεια 33χρονου που έχασε τη ζωή του επειδή το ασθενοφόρο άργησε 36 λεπτα

Στα 7.580 τα νέα κρούσματα - 48 θάνατοι, 260 οι διασωληνωμένοι

Την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα από την 1η Μαΐου, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης