Ποτσετίνο και Λεονάρντο θα «πληρώσουν» για τον αποκλεισμό της Παρί

Μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τελειώνουν από την ομάδα του Παρισιού οι Ποτσετίνο και Λεονάρντο - Η Ρεάλ Μαδρίτης πιέζει για τον Εμπαπέ - Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ποτσετίνο - Τι ισχύει με τον Μέσι

25412200
Τριγμούς στο οικοδόμημα της Παρί Σεν Ζερμέν έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός της ομάδας από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Οι Παριζιάνοι κρατούσαν την τύχη στα πόδια τους αφού είχαν συνολικά προβάδισμα με 2-0 κόντρα στους Μαδριλένους αλλά ο Καρίμ Μπενζεμά είχε άλλη άποψη.

Ο Γάλλος απέκλεισε μόνος του την Παρί Σεν Ζερμέν και έστειλε την Ρεάλ στους "8" και τον εαυτό του στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ των Μαδριλένων πάνω από τον Αλφέρντο Ντι Στέφανο.

Τα γαλλικά ΜΜΕ από την επόμενη ώρα του αποκλεισμού γράφουν ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 δεν θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν για άλλη σεζόν ενώ την ίδια τύχη θα έχει και ο αθλητικός διευθυντής, ο Λεονάρντο.

«Φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι Αργεντινός προπονητής να οδήγησε τον τελευταίο του ευρωπαϊκό αγώνα στη Μαδρίτη από τον πάγκο της Παρί ΣΖ. Μπορεί να τελειώσει την τρέχουσα σεζόν προσφέροντας στην Παρί τον δέκατο τίτλο του πρωταθλητή Γαλλίας, αλλά μάλλον εκείνος δεν θα τελειώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023», θα γράψει η L' Equipe και θα συμφωνήσει και η Parisien.

Για την Παρί Σεν Ζερμέν γράφουν ήδη το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση 3 σερί Champions League. Ο Γάλλος προπονητής είναι χωρίς δουλειά και σίγουρα εάν λάβει εγγυήσεις θα το σκεφτεί για να πει το μεγάλο «ναι».

Για τον Ζιζού γράφει και η Mundo Deportivο. Από την άλλη η Telegraph αναφέρει ότι ο Ποτσετίνο είναι στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δύσκολα θα συνεχίσουν με τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Από την άλλη ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν απαντά στην τρελή πρόταση της Παρί για ανανέωση και αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022 είναι ελεύθερος να φύγει και να ψάξει για νέα ομάδα. Εδώ και καιρό δέχεται πρέσινγκ και όχι μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης για να ντυθεί στα λευκά και ο κόσμος τον υποδέχτηκε με θέρμη στην Μαδρίτη στο τελευταίο παιχνίδι με την Παρί.


Κλείσιμο

Όσο αφορά τον Λιονέλ Μέσι θυμίζουμε ότι ο παλαίμαχος άσος της Μπάρτσα, Λόμπο Καράσκο, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Λεό είχε σημειώσει ότι ο Μέσι θα φύγει από την Παρί εάν δεν κατακτήσει το Champions League.

O Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 με την γαλλική ομάδα εκεί όπου συνάντησε τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Δείχνει ότι δεν περνάει και τόσο καλά στο Παρίσι... Όλα αυτά σε μια χρονιά όπου η UEFA πήρε από την Αγία Πετρούπολη τον τελικό του Champions League, τον έδωσε στο Παρίσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν όμως δεν κατάφερε να εισέλθει ούτε στα προημιτελικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Για «εγκλήματα πολέμου» στην Ουκρανία κατηγορεί ο Σάντσεθ την Ρωσία

Μικρή αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Η Ρωσία μπορεί να λύσει τα προβλήματά της με πώληση πετρελαίου, λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης