Βόμβα από παλαίμαχο της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι: «Ίσως πιέσει να φύγει το καλοκαίρι από την Παρί»

Βόμβα από παλαίμαχο της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι: «Ίσως πιέσει να φύγει το καλοκαίρι από την Παρί»

Ο Λόμπο Καράσκο τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν και ίσως το καλοκαίρι ζητήσει να αποχωρήσει

messi
Βόμβα μεγατόνων από τον Λόμπο Καράσκο για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ο οποίος είναι φανατικός θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι μιλώντας  στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito ξεκαθάρισε ότι ο Μέσι δεν περνάει καλά στο Παρίσι και ίσως φύγει το καλοκαίρι. 

Κλείσιμο
«Μπορεί να μείνει εάν η ομάδα κερδίσει το Champions League. Θα πιέσει να φύγει εάν δεν τα καταφέρουν. Οι επόμενοι πέντε μήνες είναι κρίσιμοι.  Θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουν για άλλα δυο χρόνια στο Παρίσι», είπε ο Καράσκο που είναι σπεσιαλίστας στα θέματα της Μπαρτσελόνα. 



Η αλήθεια είναι ότι ο Μέσι δεν έφυγε γιατί πραγματικά το ήθελε από την Μπαρτσελόνα και επίσης αλήθεια είναι ότι δεν είναι ο εαυτός του στην ομάδα της Γαλλίας. 
Η Παρί Σεν Ζερμέν κυριαρχεί στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά στο Champions League έμεινε 2η πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι στον όμιλο. 
Στους "16" θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μόνο σίγουρη δεν είναι η πρόκριση της στα προημιτελικά. 

Θυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 με την γαλλική ομάδα εκεί όπου συνάντησε τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ. 

 Ο Λόμπο Καράσκο όταν ο Αργεντίνος έφυγε από την Μπαρτσελόνα είχε ξεσπάσει στην ίδια εκπομπή λέγοντας: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε, τον θέλουμε στο "Καμπ Νου". Δεν με ενδιαφέρει τι μου λέτε όλο το βράδυ, ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Η ζωή έχει νόημα μαζί του, χωρίς τον Μέσι, δεν έχει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης