Νετς - Μπακς 109-121: Ο εντυπωσιακός Γιάννης... άλωσε το Μπρούκλιν - Δείτε βίντεο

Νετς - Μπακς 109-121: Ο εντυπωσιακός Γιάννης... άλωσε το Μπρούκλιν - Δείτε βίντεο

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός (31 πόντους, 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ) και οι Μπακς των 6 σημαντικών απουσιών... καθάρισαν την παρέα των Χάρντεν και Ντουράντ

giannis
Μήνυμα ενόψει της συνέχειας έστειλαν οι Μπακς. Τα... ελάφια παρόλο που είχαν σημαντικές απουσίες, νίκησαν με 121-109 τους Νετς μέσα στο Μπρούκλιν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Έλληνας σταρ τελείωσε την αναμέτρηση με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ, όντας ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου και βοήθησε τους Μπακς να ανέβουν στο 26-15.

Πολύ καλό ματς έκανε και ο Πόρτις που πέτυχε double double (25 πόντοι, 12 ριμπάουντ), ενώ ο Μίντλετον είχε 20. Ο Θανάσης είχε 4 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 1 ασίστ σε 8 λεπτά.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν είχε στη διάθεση του τους Χόλιντεϊ, Άλεν, Χιλ, ΝτιΒιντσέντζο, Λόπεζ και Κόνατον, κάτι που κάνει ακόμα μια σημαντική την επικράτηση των Μπακς.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του Μπρούκλιν, ο Ντουράντ είχε 29 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ενώ ο Χάρντεν μέτρησε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ. Στο 24-13 βρίσκονται πλέον οι Νετς. Δεν έπαιξε ο Ίρβινγκ, αφού είναι ανεμβολίαστος και δεν αγωνίζεται στα εντός έδρας, ενώ ο Μιλς με 3 πόντους και 1/8 σουτ ήταν άστοχος.

To συγκεκριμένο ζευγάρι κοντραρίστηκε στους ημιτελικούς Ανατολής πέρυσι, με τους Μπακς να νικούν μέσα στο Μπρούκλιν στην παράταση στο Game 7 και να παίρνουν την πρόκριση στον δρόμο για τον τίτλο.

Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks Full Game Highlights | 2021-22 NBA Season


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ύποπτος για δολοφονία συνελήφθη μετά από… 30 χρόνια - Ανεξιχνίαστα εγκλήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Γαϊτάνης: Κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα στα κρούσματα ηλικιών 0-15 ετών

Ξεκίνησε η απευθείας καταχώριση των ληξιαρχικών πράξεων στο Μητρώο Πολιτών από τα προξενεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης