Ο Βρσάλικο της Ατλέτικο έπαιζε με σπασμένο σαγόνι κόντρα στην Πόρτο!
Ο Σίμε Βρσάλικο αγωνίστηκε για μία ώρα στο χθεσινό παιχνίδι του Champions League Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης με σπασμένο σαγόνι, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση
Πέραν των επεισοδίων ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίες έφεραν και δύο αποβολές, υπήρχε ακόμη ένα τρομερό πράγμα από το εν λόγω ματς.
Συγκεκριμένα, ο δεξιός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο, αγωνίστηκε για σχεδόν μία ώρα αγώνα με σπασμένο σαγόνι μετά από μονομαχία με αντίπαλό του.
Ήταν τέτοια η ένταση και η κρισιμότητα του παιχνιδιού που ο Κροάτης δεν το αντιλήφθηκε. Τελικά, διαπιστώθηκε το πρόβλημά του από εξετάσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα όταν και πονούσε αρκετά, ενώ την Παρασκευή θα υποβληθεί σε επέμβαση στο σαγόνι.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.