Αρνάου Φρανσέσκ: Πέθανε ο πρώην γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα!
Τραγικά νέα από την Ισπανία, καθώς ο άλλοτε πορτιέρε της Μπαρτσελόνα και μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της Οβιέδο, Φρανσέσκ Αρνάου, απεβίωσε σε ηλικία 46 ετών.
Ο Αρνάου έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα πίσω στο 1998 και παρέμεινε στο κλαμπ μέχρι και το 2001, όταν υπέγραψε τότε στη Μάλαγα.
Εκεί πέρασε μια 10ετία μέχρι να κρεμάσει τα γάντια του το 2011, σε ματς απέναντι στους «μπλαουγκράνα» στο Ροζαλέδα!
Το 2015 και μετά την απόσυρσή του ανέλαβε θέση στην Μάλαγα μέχρι και τα μισά της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, ενώ, μέχρι πρότινος ήταν αθλητικός διευθυντής της Οβιέδο, η οποία και ανακοίνωσε τον θάνατό του.
Στην Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να του αποτίσουν φόρο τιμής στο ματς απέναντι στην Εϊμπάρ, ενώ, ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου του ...
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής