Volley League: Αναβολή μιας εβδομάδας σε όλα

Volley League: Αναβολή μιας εβδομάδας σε όλα

Το έκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ (μέσω τηλεδιάσκεψης) αποφάσισε τη μετάθεση της έναρξης της σεζόν στη Volley League κατά μία εβδομάδα αποδεχόμενο το αίτημα του Ηρακλή που βρήκε στο... παρά ένα επενδυτή

ESAP
Για μία ακόμη χρονιά το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών δεν θα ξεκινήσει στην ώρα του, καθώς αποφασίστηκε να μεταφερθεί κατά μία εβδομάδα η έναρξη του προκειμένου να διευκολυνθεί ο Ηρακλής.

Υπενθυμίζουμε ότι στην απογευματινή συνέντευξη Τύπου του ΤΑΑ Ηρακλής ο απερχόμενος πρόεδρος Μάκης Καλαϊτζίδης παρουσίασε τον νέο επενδυτή (ο Γεωργιανός επιχειρηματίας Λεβάν Σαχράτζε) και αποκάλυψε θα ζητήσει παράταση μίας εβδομάδας προκειμένου να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό (όχι ομόφωνα) κι έτσι λοιπόν ενώ το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου ήταν να ξεκινήσει το Λιγκ Καπ και το διήμερο 17-18 το πρωτάθλημα, το πρώτο σερβίς θα δοθεί 16-18/10 με τους αγώνες του Λιγκ Καπ και στις 24-25/10 θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:
Κλείσιμο
«Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. που έγινε μέσω διαδυκτίου αποφασίστηκαν κατά πλειοψηφία τα ακόλουθα:
Με ψήφους 7 υπέρ, 1 κατά, 1 λευκό έγινε δεκτό το αίτημα του Τ.Α.Α. Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 για αναβολή της αγωνιστικής σεζόν για μια εβδομάδα.

Το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα γίνει το τριήμερο 16-18 Οκτωβρίου αντί το τριήμερο 9-11/10 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το πρωτάθλημα Volley League θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου αντί το Σάββατο 17/10 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Μετά την αναβολή του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει μέχρι την Πέμπτη 8/10 την ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος, αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.»

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο: Κομμάτι παρκέ με την υπογραφή του Κόμπι πωλήθηκε για $631.000

Φαν'τ Σιπ: «Όποιος κάνει σχόλια εκτός των ορίων για την Εθνική θα αποκλείεται»

Γαλλία: Έρευνα για χειραγωγημένο ματς στο Roland Garros
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης