Φαν'τ Σιπ: «Όποιος κάνει σχόλια εκτός των ορίων για την Εθνική θα αποκλείεται»

Φαν'τ Σιπ: «Όποιος κάνει σχόλια εκτός των ορίων για την Εθνική θα αποκλείεται»

Ο Ολλανδός προπονητής δεν θέλησε να προσθέσει κάτι παραπάνω για τον Δημήτρη Σιόβα αλλά επανέλαβε το σκεπτικό του - Τι είπε ο Φαν'τ Σιπ για Αυστρία και τη συνέχεια

ollandos1
Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (7/10) σε φιλικό την Αυστρία εκτός έδρας και ο Τζον Φαν Σιπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τους Αυστριακούς.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την Αυστρία: Θα ξεκινήσουμε με 11 παίκτες όπως εμείς (χαμόγελο). Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε.

Τη διάταξη της Ελλάδας για τα επόμενα παιχνίδια: Όχι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως να τους διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε... φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία.

Τον Σιόβα: Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το... μονοπάτι. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να... δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων που έχουμε θέσει προχωράμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται. Έχω ήδη τοποθετηθεί και μιλήσει για το θέμα, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο.

Την Αυστρία και την προοπτική της: Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει και έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της (αναφέρθηκε και στο παρελθόν του που ήξερε Αυστριακούς παίκτες).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

«Κόκκινος διάβολος» και επισήμως ο Καβάνι

Η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε τον Πέλκα

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Τόμας Μουργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης