Απαγωγή με τραυματισμό στο Hράκλειο

Απαγωγή με τραυματισμό στο Hράκλειο

Άφωνος έμεινε ένας περαστικός στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου, όταν είδε δύο άνδρες να αρπάζουν έναν άλλον άνδρα, να τον πετούν δια της βίας στο πορτ- μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους...

 Άφωνος έμεινε ένας περαστικός στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου, όταν είδε δύο άνδρες να αρπάζουν έναν άλλον άνδρα, να τον πετούν δια της βίας στο πορτ- μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και να εξαφανίζονται με αυτό! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν έρευνες για να εξακριβώσουν αν επρόκειτο για απαγωγή.

 Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο 45χρονος «απαχθείς» βρέθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τραύματα από χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και εξήγησε ότι είχε πέσει θύμα ξεκαθαρίσματος προσωπικών διαφορών από δύο γνωστούς του, πατέρα και γιο, οι οποίοι τον σε αγροτική περιοχή έξω από το Ηράκλειο.

Εκεί τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια τον ξαναπήγαν στο σημείο από όπου τον είχαν αρπάξει. Σε βάρος των δραστών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί τους αναζητούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και οι δύο σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές για παρόμοια περιστατικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης