Για σκορ πρόκρισης ορμάει ο Άρης!

Για σκορ πρόκρισης ορμάει ο Άρης!

Με μοναδικό βασικό απόντα τον Τόνι Κάλβο -που δεν τα κατάφερε να προπονηθεί- o Αρης θα κάνει ό,τι μπορεί στο... καμίνι του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να πάρει το καθαρό σκορ που ζητάει στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League απέναντι στην Αούστρια Βιέννης (Τρίτη (19:00, Novasports 1).

Ο Άρης έβαλε... φωτιά στα πλέι οφ, 2-0 τον Ολυμπιακό!

Με μοναδικό βασικό απόντα τον Τόνι Κάλβο -που δεν τα κατάφερε να προπονηθεί- o Αρης θα κάνει ό,τι μπορεί στο... καμίνι του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να πάρει το καθαρό σκορ που ζητάει στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League απέναντι στην Αούστρια Βιέννης (Τρίτη, 19:00, Novasports 1).

O Iσπανός μέσος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα (16/8) και έμεινε εκτός αποστολής από τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, όπως και ο Κουλουχέρης που υπέστη ψύξη και ο τρίτος τερματοφύλακας Βελλίδης.

Στο πλευρό τους, πάντως, οι «κίτρινοι» θα έχουν περίπου από 22.000 οπαδούς τους, καθώς η κίνηση των εισιτηρίων είναι εντυπωσιακή και αναμένεται να υπάρξει sold out εντός των επόμενων ωρών.

Με βάση τις δοκιμές που έχει κάνει ο Αργεντινός τεχνικός, ο Αρης αναμένεται να παραταχθεί με το προσφιλές 4-4-2. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σηφάκης. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Νέτο και Μίσελ, ενώ Ρονάλντο Γκιάρο και Λαζαρίδης θα συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο.

Ναφτί και Πρίττας θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τον Χαβίτο δεξιά και τον Τόχα αριστερά, αντί του τραυματία Κάλβο, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κόκε και Τσέζαρεκ. Μετά την πρωινή προπόνηση ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την 18μελη αποστολή για τον αγώνα την οποία αποτελούν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Ρονάλντο, Οριόλ, Λαζαρίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Τόχα, Μενδρινός, Πρίττας, Νάφτι, Κασναφέρης, Τσεζνάουσκις, Χαβίτο, Τσέζαρεκ, Κόκε και Ρουίζ.

Όπως και στον αγώνα με την Γιαγκελόνια, έτσι και ενόψει του αγώνα με την Αούστρια Βιέννης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επεσήμανε τα εξής προς τους φιλάθλους της: «Με βάση τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται ρητά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα . Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της UEFA πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκειά του, πρέπει να παραμένουν κενά τα διαζώματα σε όλους τους διαδρόμους όλων των θυρών. Σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από τις πειθαρχικές επιτροπές της ευρωπαικής ομοσπονδίας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα διδάξει οπαδική συμπεριφορά-όπως άλλωστε έπραξε παρά τις προκλήσεις και στον αγώνα με την Γιαγκελόνια- και θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας απέναντι στους φιλάθλους της αυστριακής ομάδας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης