Ήταν έτοιμος για πόλεμο!

Ήταν έτοιμος για πόλεμο!

Απόλυτα προετοιμασμένος για την... «Μάχη της Κρήτης» ήταν 45χρόνος άνδρας από τα Χανιά, στο σπίτι του οποίου εισέβαλαν άνδρες της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας...

Ήταν έτοιμος για πόλεμο!
Απόλυτα προετοιμασμένος για την... «Μάχη της Κρήτης» ήταν 45χρόνος άνδρας από τα Χανιά, στο σπίτι του οποίου εισέβαλαν άνδρες της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας μετά από πληροφορίες ότι διακινεί όπλα και φυσίγγια σε ενδιαφερόμενους αγοραστές. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν έκπληκτοι ένα ολόκληρο οπλοστάσιο!

Η έρευνα που έγινε στο σπίτι του υπόπτου με την συνδρομή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. Χανίων, έφερε στο φως πολλά όπλα, σιγαστήρες, γεμιστήρες και δεκάδες φυσίγγια, την προέλευση των οποίων δεν θέλησε να δικαιολογήσει. Αναλυτικά, κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο τύπου SCORPIOμε σιγαστήρα και γεμιστήρα, ένα πιστόλι, δύο πολεμικά τυφέκια αγγλικής και γερμανικής προέλευσης, ένα ισπανικής κατασκευής πιστόλι, μία σκοπευτική διόπτρα, ένας σιγαστήρας, δύο γεμιστήρες οπλοπολυβόλου και υποπολυβόλου, δύο εκπαιδευτικοί όλμοι διαμέτρου 60 χιλιοστών, 546 φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων, πιστολιών και περιστρόφων, 22 βολίδες διαφόρων διαμετρημάτων και 252 κάλυκες από φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο 45χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και μαζί του ένας συγγενής του που συνελήφθη στο σπίτι του, ενώ ένας ακόμη συγγενής του αναζητείται, Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο των 38 χιλιοστών special, μία γεμιστήρα πιστολιού και 240 φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων, πιστολιών και περιστρόφων διαφόρων διαμετρημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης