Αποτελέσματα εκλογών 2019: Νικητής ο Πολάκης στον «εμφύλιο» με τον Σταθάκη στα Χανιά

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Νικητής ο Πολάκης στον «εμφύλιο» με τον Σταθάκη στα Χανιά

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επικρατεί στη μάχη του σταυρού -και της έδρας- έναντι του πρώην υπουργού Ενέργειας

pollakis_ar
«Μάχη» για τη μία έδρα στα Χανιά δίνουν ο Παύλος Πολάκης και ο Γιώργος Σταθάκης, δύο πρώην -πλέον- υπουργοί της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Με την ενσωμάτωση στο 76,16%, ο Παύλος Πολάκης λαμβάνει 5.553 ψήφους και ο Γιώργος Σταθάκης 4.661, ενώ σε αρκετή απόσταση βρίσκεται η Βάλια Βαγιωνάκη με 2.366 ψήφους.

Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτη δύναμη στα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη, η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που εκλέγει τρεις βουλευτές στον νόμο, ενώ το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα μένει με έναν.

Στον εσωκομματικό «εμφύλιο» του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επικράτησε του υπουργού Ενέργειας.

Από τη ΝΔ εκλέγονται η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Βολουδάκης και ο Βασίλης Διγαλάκης.

Στο Ρέθυμνο εκλέγεται ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης από τη ΝΔ.

Κλείσιμο
Στον νομό Λαθισίου εκλέγεται για τη ΝΔ ο Ιωάννης Πλακιωτάκης, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Εμμανουήλ Θρασανιώτης, ενώ στο Ηράκλειο από τη ΝΔ εκλέγονται τέσσερις βουλευτές (Λ. Αυγενάκης, Μαξ. Σενετάκης, Γρ. Πασπάτης και Γ. Ματαλλιωτάκης) και από τον ΣΥΡΙΖΑ τρεις (Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης).

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη στο Facebook

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!
Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμο δες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικιά του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου !
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων «η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης