To ελληνοϊσραηλινό ραντάρ στην Κρήτη έγινε πρωτοσέλιδο στις τουρκικές εφημερίδες

To ελληνοϊσραηλινό ραντάρ στην Κρήτη έγινε πρωτοσέλιδο στις τουρκικές εφημερίδες

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρεται στους σχεδιασμούς για εγκατάσταση ελληνοϊσραηλινού ραντάρ στην Κρήτη – Πώς σχολιάζουν την πληροφορία

aoz_platform
Πρωτοσέλιδο είναι στις περισσότερες τουρκικές εφημερίδες οι πληροφορίες ότι γίνονται σχεδιασμοί για εγκατάσταση ελληνοϊσραηλινού ραντάρ στην Κρήτη που θα ελέγχει την ανατολική Μεσόγειο και μάλιστα την ημέρα της τριμερούς μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ.

Η Χουριέτ σημειώνει με υπέρτιτλο «Το μάτι του Ισραήλ στην Κρήτη» και σημειώνει ότι μόλις θερμάνθηκαν τα νερά με τις δραστηριότητες έρευνας της Τουρκίας για πετρέλαιο και φυσικό αέριο επανήλθε στην επικαιρότητα το ραντάρ του Ισραήλ στην Κρήτη. Η εφημερίδα γράφει πως αν το πρόγραμμα πραγματοποιηθεί θα ελέγχεται κάθε τι που κινείται στη περιοχή στον αέρα και τη θάλασσα μέχρι 600 χλμ. Σύμφωνα με την εφημερίδα θα ελέγχει όλη την Κύπρο, το Αιγαίο μέχρι τα Δαρδανέλια και τη Μεσόγειο.

Η Γενί Σαφάκ με τίτλο «Το Ισραήλ ιδρύει βάση στην Κρήτη» γράφει ότι θα παρατηρεί τη λεκάνη της Μεσογείου.

Η εφημερίδα Σταρ αναφέρεται στο θέμα με τίτλο «Το Ισραήλ και η Ελλάδα εγκαθιστούν ραντάρ στην Κρήτη: Στη λίστα των κοινών συμφερόντων η ‘εχθρότητα κατά της Τουρκίας».

Η Ακσάμ έχει τίτλο «Το Ισραήλ εγκαθιστά ραντάρ στην Ελλάδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης