ΝΔ για «Ρουβίκωνα» μετά τη νέα επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά: Εξευτελίζει κάθε έννοια νομιμότητας

ΝΔ για «Ρουβίκωνα» μετά τη νέα επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά: Εξευτελίζει κάθε έννοια νομιμότητας

Για «στοργική» πολιτική της κυβέρνησης προς τους κουκουλοφόρους κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης

neosima-neadimokratia
Σφοδρή επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Καναδά στο Χαλάνδρι.

Οι «συλλογικότητες» του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτος, τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας της ΝΔ, ενώ επικρίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους «Ρουβίκωνες».

«Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η ‘‘στοργική’’ πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι ‘‘συλλογικότητες’’ του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους. Σειρά αυτή τη φορά είχε η πρεσβεία του Καναδά.

Την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους “Ρουβίκωνες”, ενώ ειδικά η κ. Παπακώστα ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές. Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η ‘‘στοργική’’ πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας.

Ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το “έργο” τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης