Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη «φιέστα» με τις γραβάτες στο Ζάππειο

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη «φιέστα» με τις γραβάτες στο Ζάππειο

Χαρακτήρα φιέστας προσλαμβάνει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ - Μόλις έφθασε στο Ζάππειο ο πρωθυπουργόςμε κόκκινη γραβάτα

zappeio_main01
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και την Κουμουνδούρου για την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο. Ήδη τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη και τα μέλη των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων παίρνουν τις θέσεις τους στο χώρο του Ζαππείου. Ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται εδώ και ώρα εκεί, ενώ άσχετα με το τι θα κάνει τελικά ο πρωθυπουργός και αν θα φορέσει ή όχι γραβάτα, οι φανατικοί «χωρίς γραβάτα» παραμένουν σταθεροί στην επιλογή τους: Ανάμεσά τους οι υπουργοί Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Τόσκας. 
Το κλίμα αυτή την ώρα στο Ζάππειο, ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας Τσίπρα είναι πανηγυρικό με τα χαμόγελα να περισσεύουν. Ο κ. Τσίπρας έφθασε στο Ζάππειο 

Η ομιλία που θα γίνει στις Κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει λάβει ήδη τα χαρακτηριστικά «φιέστας» καθώς η κυβέρνηση μιλά για ιστορική απόφαση του Eurogroup σε ό,τι αφορά την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας και να δώσει απαντήσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης που μιλούν για παράταση της επιτήρησης μέχρι το... 2060.




Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.30 στο αίθριο του Ζαππείου. Ήδη στο χώρο του Ζαππείου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ελέγχουν τον χώρο του Ζαππείου ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι και οι προτεοιμασίες για το στήσιμο του σκηνικού.

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο αναμένεται να επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα και θα μεταβεί άμεσα στο Ζάππειο.
Κλείσιμο
proet-zap06

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από το πρωί έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα στους βουλευτές προκειμένου να επιστρέψουν από την επαρχία και να είναι όλοι το απόγευμα στην εκδήλωση.

Το ενδιαφέρον για τη σημερινή εκδήλωση στο Ζάππειο σχετίζεται όμως και με τις ενδυματολογικές επιλογές που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς πολλοί σύντροφοί του προεξοφλούν ότι ο πρωθυπουργός θα φορέσει τελικά γραβάτα.

Στις 24 Ιανουαρίου του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επέλθει η συμφωνία για το κούρεμα του χρέους. Σήμερα το πρωί, η... «υπόσχεσή» του έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού ο οποίος είπε ότι «τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται και ότι για να φορέσει γραβάτα θα πρέπει πρώτα να βρει πουκάμισο».

proet-zap07
proet-zap08
proet-zap09


proet-zap05
proet-zap04
proet-zap03
proetoimasies-zappeio05
proetoimasies-zappeio04
proetoimasies-zappeio03
proetoimasies-zappeio02
zappeio05
zappeio10
zappeio07
zappeio08
zappeio09
zappeio06
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης