Επίθεση του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή για τον ΟΑΣΘ

Επίθεση του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή για τον ΟΑΣΘ

Μόνο ως απόλυτο μνημείο εμπαιγμού μπορεί να χαρακτηρισθεί το σχέδιο νόμου για τον ΟΑΣΘ, που κατέθεσε η Κυβέρνηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σχολιάζει ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας

Επίθεση του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή για τον ΟΑΣΘ
«Αποτελεί πραγματικά ντροπή όλη αυτή η κυβερνητική προσπάθεια εμπαιγμού τόσο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και – κυρίως – του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και των εργαζομένων του ΟΑΣΘ», αναφέρει σε δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής, βουλευτής Σερρών της ΝΔ.
 
Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής σχολίασε το νομοσχέδιο για τον ΟΑΣΘ  που κατέθεσε η κυβέρνηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καραμανλή έχει ως εξής: «Μόνο ως απόλυτο μνημείο εμπαιγμού μπορεί να χαρακτηρισθεί το σχέδιο νόμου για τον ΟΑΣΘ, που κατέθεσε η Κυβέρνηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Κι αυτό, γιατί ενώ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών συνομιλούσε με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας επί ενός νομοσχεδίου, για το οποίο μάλιστα είχε λάβει σχόλια και παρατηρήσεις, έρχεται  τώρα, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, να καταθέσει ένα διαφορετικό κείμενο.

Αποτελεί πραγματικά ντροπή όλη αυτή η κυβερνητική προσπάθεια εμπαιγμού τόσο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και – κυρίως – του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Κι όλα αυτά, για να επιβάλουν δύο νέους νομικά έωλους φορείς και να τακτοποιήσουν – κατά την προσφιλή τους τακτική – τους ”ημετέρους”».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης