ΑΝΕΛ για Βενιζέλο: Καλύτερα να σιωπάς...

ΑΝΕΛ για Βενιζέλο: Καλύτερα να σιωπάς...

Βλέπει παντού φαντάσματα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρατηρεί η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

ΑΝΕΛ για Βενιζέλο: Καλύτερα να σιωπάς...
Καλύτερα να σιωπάς, συστήνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και παρατηρούν πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο κύριος Βενιζέλος «βλέπει παντού φαντάσματα και κινδυνολογεί ασύστολα, πότε περί Grexit και πότε για τα εθνικά ζητήματα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 
«Είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό: Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συγκρότησαν την κυβέρνηση Εθνικού σκοπού για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο κ. Βενιζέλος μην αντέχοντας στην ιδέα της εκδίωξής του από την εξουσία και της περιθωριοποίησής του στην πολιτική σκηνή της χώρας, βλέπει παντού φαντάσματα και κινδυνολογεί ασύστολα, πότε περί Grexit και πότε για τα εθνικά ζητήματα. 

Κλείσιμο
Δυστυχώς για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται τις ανούσιες φλυαρίες και τις σοφιστείες του, που δεν έχουν το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής για τα δεινά και τις οδυνηρές δοκιμασίες που υπέστη η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τα μνημονιακά χρόνια της «αντιβασιλείας» του, όταν συγκυβερνούσε με τον κ. Σαμαρά.

Γι’ αυτό και στον κ. Βενιζέλο θα συνιστούσαμε: «Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν». Πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο από τη σιωπή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης