Βούλτεψη: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να μαζέψει τον ΣΥΡΙΖΑ, θα μαζέψει την αντιπολίτευση;

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να μαζέψει τον ΣΥΡΙΖΑ, θα μαζέψει την αντιπολίτευση;

«Βλέπει ο ποντικός τον ίσκιο του στον τοίχο και νομίζει ότι είναι λιοντάρι» σχολίασε η κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσει 120 ψήφους για δημοψήφισμα για την υπόθεση της ΔΕΗ


Βούλτεψη: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να μαζέψει τον ΣΥΡΙΖΑ, θα μαζέψει την αντιπολίτευση;
«Βλέπει ο ποντικός τον ίσκιο του στον τοίχο και νομίζει ότι είναι λιοντάρι». Έτσι σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, να συγκεντρώσει 120 ψήφους, για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την υπόθεση της ΔΕΗ και προσέθεσε:

«Δεν μπορεί ένας αρχηγός, που δεν μπορεί να μαζέψει το κόμμα του, να μαζέψει τους αρχηγούς λοιπών κομμάτων της αντιπολίτευσης...».

Η κυρία Βούλτεψη, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα πως «βάζει φιτιλιές» και «υποδαυλίζει κινητοποιήσεις» στην πλάτη του ελληνικού λαού, προκειμένου να συσπειρώσει το κόμμα του.

Πάντως δεν άνοιξε τα χαρτιά της κυβέρνησης στο ενδεχόμενο που συγκεντρωθούν οι 120 ψήφοι που απαιτούνται. Όπως είπε αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δεν μιλά «με το αν» ενώ τόνισε πως σε περίπτωση που οι ψήφοι αυτοί συγκεντρωθούν «θα αποτελεί ένα πολιτικό παράδοξο».

Ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της «επιστράτευσης» των απεργούντων της ΔΕΗ, λέγοντας πως, κάτι τέτοιο θα γίνει στην περίπτωση που της ζητηθεί από την επιχείρηση, όταν αυτή κρίνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τους πολίτες και την παροχή ρεύματος προς αυτούς.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης