ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με καθυστέρηση δύο εβδομάδων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με καθυστέρηση δύο εβδομάδων

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει πως η «φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη»

syriza_ps
«Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει από την Κ.Ο. του κόμματός του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού πρώτα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο κ. Δένδιας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ.

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει πως η «φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη».

«Συγκεκριμένα, ανέφερε στη Βουλή ότι στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι παρευρέθηκε, μαζί με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια», προσθέτει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη, εκτός από τον Μπογδάνο, θα πρέπει να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχαν στις γιορτές μίσους μαζί με τη Χ.Α. και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Και μετά», προσθέτει, «ας πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του», σημειώνει η ανακοίνωση.

«Διαφορετικά, αυτή η σημερινή του απόφαση θα είναι υποκριτική και θα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα o 30χρονος ακροδεξιός που συνελήφθη για την επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Unicef: Η ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων επιδεινώθηκε σημαντικά λόγω της covid-19

Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp - Πού απέδωσε ο όμιλος το crash των 6 ωρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης