Διασωληνώθηκε στο «Σωτηρία» ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Διασωληνώθηκε στο «Σωτηρία» ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εισήχθη το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο - Αρχικά είχε επιλεγεί η θεραπεία με high flow Oxygen και έπειτα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του

grigorakos1
Στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορωνοϊό ο Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.  Ο πρώην υπουργός εισήχθη το πρωί της Πέμπτης σε κλινική Covid-19 και αρχικά επιλέχθηκε η υψηλή παροχή οξυγόνου και αργότερα η θεραπεία με high flow Oxygen Therapy. 

Ωστόσο αργά το απόγευμα της Πέμπτης κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ. Σημειώνεται πως ο κ. Γρηγοράκος έχει βαρύ καρδιακό ιστορικό. Ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στο protothema.gr είχε τονίσει ότι «η κατάστασή μου είναι ελεγχόμενη».

Σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής και διευθυντής της κλινικής, Κωνσταντίνος Συρίγος, «η κατάσταση του ασθενούς δεν εμπνέει ανησυχία, θα την χαρακτήριζα καλή».  Για την πορεία της υγείας του ενημερώθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία επικοινώνησε με την διοίκηση του «Σωτηρία». Αργά το βράδυ με την κυρία Γεννηματά επικοινώνησε και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να την ενημερώσει για την πορεία της υγείας του Λεωνίδα Γρηγοράκου.


Ειδήσεις σήμερα

Στη Γερμανία 1.024 ασυνόδευτοι ανήλικοι και οι οικογένειές τους - Προχωρά η μετεγκατάσταση παρά την πανδημία

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: 18 εκατ. λίρες αξίζει η συμφωνία τους με το Spotify

Χρυσοχοΐδης από Κοζάνη: Τα μεγέθη δεν είναι καλά - Θέλουμε αυστηρή τήρηση των μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης