Μπλούχος (ΘΕΜΑ 104,6): Οφείλουμε και οι βουλευτές να βοηθήσουμε εθελοντικά το ΕΣΥ

Μπλούχος (ΘΕΜΑ 104,6): Οφείλουμε και οι βουλευτές να βοηθήσουμε εθελοντικά το ΕΣΥ

«Πρέπει να βγούμε στον πόλεμο, κανένας δεν περισσεύει» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ

mplouxos
«Πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε και να βοηθήσουμε, δέχονται πίεση τα νοσοκομεία», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μπλούχος, με αφορμή την απόφασή του να ενταχθεί ξανά για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας στο εθνικό σύστημα υγείας. Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 διευκρίνισε ότι θα εργαστεί στο νοσοκομείο της Δράμας, στο οποίο είχε υπηρετήσει και πριν εκλεγεί βουλευτής στον συγκεκριμένο νομό. Όπως είπε, είναι γενικός χειρουργός και έχει διαχειριστεί το τοπικό νοσοκομείο ογκολογικά περιστατικά. Υπογράμμισε δε ότι ο νομός Δράμας είναι αναλογικά ίσως από τους πρώτους με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο.

Ο κ. Μπλούχος επισήμανε ότι σε αντιθεση με τα μεγάλα αστικά κέντρα, που συνήθως όλα είναι αριθμοί, στις τοπικές κοινωνίες "είναι όλοι γνωστοί, φίλοι και είναι χρέος να υπηρετήσουμε το ανθρώπινο πρόσωπο, νικώντας τους φόβους μας". Σημείωσε δε με συγκίνηση, ότι χάθηκε μια νοσηλεύτρια στη μάχη που δίνουν οι άνθρωπου στη Δράμα και έστειλε μήνυμα νίκης, η οποία είναι «μονόδρομος».

Καλώντας κι άλλους βουλευτές να πράξουν το ίδιο, είπε ότι οφείλουν να δραστηριοποιούνται σε εθελοντική βάση. Είναι δεδομένο ότι δεν είναι ανεξάντλητες οι δυνάμεις του ΕΣΥ προσθέτοντας ότι κάποιες φορές οι συνθήκες μας ξεπερνούν. «Πρέπει να βγούμε στον πόλεμο, κανένας δεν περισσεύει», σημείωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκπτωση φόρου 50% για όσους μεταφέρουν τη φορολογική έδρα τους Ελλάδα

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 44χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Μάνη

Ως το τέλος της εβδομάδας το εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Θερίζει ο ιός στα μοναστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης