Στο Βερολίνο αύριο Τετάρτη ο Δένδιας - Τα λέει με Σόιμπλε και Μάας για την Ανατολική Μεσόγειο

Στο Βερολίνο αύριο Τετάρτη ο Δένδιας - Τα λέει με Σόιμπλε και Μάας για την Ανατολική Μεσόγειο

Σειρά συναντήσεων του υπουργού Εξωτερικων με Γερμανούς αξιωματούχους και  συζητήσεις για τη διμερή συνεργασία και τις εξελίξεις στη Μεσόγειο

maas_dendias
Στη Γερμανία θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα συναντηθεί στο Βερολίνο με την ηγεσία του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου και με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας.

Ο Νίκος Δένδιας θα γίνει πρώτα δεκτός από τον Πρόεδρο του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και στη συνέχεια θα συναντηθεί με την Αντιπρόεδρο της Bundestag, Κλαούντια Ροθ.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός θα παραστεί σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών και θα ακολουθήσει συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου.

Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, Γκίντερ Κρίκμπαουμ.

Οι συναντήσεις θα επικεντρωθούν σε διμερή και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στη γερμανική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε άλλα θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στα 2166 τα νέα κρούσματα - 169 διασωληνωμένοι

Σε ισχύ από την Τετάρτη το ενιαίο e-pass για όλους τους αυτοκινητόδρομους

Ο Χουάν Κάρλος αντιμετωπίζει νέες καταγγελίες διαφθοράς για συμφωνία 6,7 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης