Μουντιάλ 2022: Το εκπληκτικό βίντεο αλά «Toy Story» του Bleacher Report

Δείτε ένα εκπληκτικό animated βίντεο εμπνευσμένο από το «Toy Story», όπου οι Μέσι, Κριστιάνο κι όλα τα αστέρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ζωντανεύουν με φόντο το τρόπαιο

Bleacher
Το Μουντιάλ εκτός από τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή αποτελεί και την κορυφαία περίσταση για ποδοσφαιρικές διαφημίσεις και βίντεο.

Η Nike άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό με το νέο σποτάκι της που δείχνει παίκτες από το παρελθόν να αγωνίζονται κόντρα στους αστέρες του σήμερα, η Adidas με τη σειρά της παρουσίασε τους πέντε Λιονέλ Μέσι των Παγκοσμίων Κυπέλλων, αλλά κάπου κοντά στην κορυφή πρέπει να συγκαταλέγεται και το βίντεο που δημιούργησε το «Bleacher Report». Έμπνευσή του; Το «Toy Story».

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζονται ως παιδικές φιγούρες και μόλις κλείνει η πόρτα, ζωντανεύουν κι αρχίζουν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Ο Νεϊμάρ παίρνει τη σκυτάλη και κάνει ντρίμπλα ουράνιου τόξου πάνω από τον Χάαλαντ που βρίσκεται... εγκλωβισμένος στη συσκευασία λόγω της απουσίας του από το Μουντιάλ, ο Μπαπέ αφήνει το CD του FIFA 23 και παίρνει θέση στη γραμμή της αφετηρίας για ένα σπριντ με Αλφόνσο Ντέιβις, Σον και Λοσάνο, με την τριάδα αυτή να... διακόπτει τη βολή του Γκάρεθ Μπέιλ στο γηπεδάκι του μίνι γκολφ!

Χωρίς περαιτέρω spoiler, δείτε το υπέροχο βιντεάκι:



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η πιο «σκοτεινή ώρα» του πολέμου στην Ουκρανία: Πάμε για το τέλος ή για κλιμάκωση;


Επεισόδιο στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό - Γονείς ζήτησαν να πάρουν τα παιδιά τους

Salt Bae: O Νουσρέτ απάντησε με μια «χρυσή» μπριζόλα στην κριτική για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ