Μόργκαν Φρίμαν - Μουντιάλ 2022: Σάλος για την παρουσία του στην τελετή έναρξης - «Είναι πουλημένος»

Μόργκαν Φρίμαν - Μουντιάλ 2022: Σάλος για την παρουσία του στην τελετή έναρξης - «Είναι πουλημένος»

Σφοδρές αντιδράσεις στα social media με χρήστες να αποκαλούν τον ηθοποιό «πουλημένο» 

morgan-freeman-qatar-xr
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η έκπληξη που επιφύλαξαν οι διοργανωτές της τελετής έναρξης του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, η παρουσία, δηλαδή, του Μόργκαν Φρίμαν ως του κεντρικού παρουσιαστή.

Με την εμφάνιση του Αμερικανού ηθοποιού στη σκηνή και την αφήγησή του στο σπονδυλωτό σόου με τίτλο «Ας γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα», τα social media πήραν «φωτιά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coh7o6fa0zxd)


Οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν χαρακτηρισμούς όπως «πουλημένος» κατηγορώντας τον Μόργκαν Φρίμαν ότι «έχει αίμα στα χέρια του».

«Ήταν χαστούκι στο πρόσωπο» η παρουσία του Μόργκαν Φρίμαν έγραψε κάποιος χρήστης του Twitter με άλλον να σχολιάζει δηκτικά «money talks» (μτφ. όταν μιλούν τα χρήματα).



Κλείσιμο



Αυτό που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους χρήστες των social media για την παρουσία του Μόργκαν Φρίμαν ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος είχε πάρει μέρος στην προσπάθεια των ΗΠΑ να διοργανώσουν αυτές το Μουντιάλ 2022.



Τότε, όμως, η εμφάνιση του 85χρονου σήμερα ηθοποιού αποδείχθηκε καταστροφική για την υποψηφιότητα των ΗΠΑ καθώς, μεταξύ άλλων, είχε μπερδέψει τα λόγια του στην τελετή που είχε διοργανωθεί στη Ζυρίχη. «Συγγνώμη, έχασα μια σελίδα» είχε πει τότε ο Μόργκαν Φρίμαν όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί.

Morgan Freeman World Cup Speech


Οι πιο ακραίοι έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίσουν τον Μόργκαν Φρίμαν ως «μυστικό πράκτορα» του Κατάρ, χώρα η οποία τελικά ανέλαβε και διοργανώνει το Μουντιάλ 2022.

Σημειώνεται, τέλος, ότι μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πόσα χρήματα πήρε ο Μόργκαν Φρίμαν για την παρουσία του στην τελετή έναρξης του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Ειδήσεις σήμερα

Η κατάθεση του 19χρονου για τον πατέρα Αντώνιο - «Στη θάλασσα έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου»

Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς μέσα απ' την αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του

Καλλιστεία 2022: Πρώην παίκτρια του «Big Brother» η φετινή Σταρ Ελλάς - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ