Iδέες για γρήγορα και γευστικά χριστουγεννιάτικα γεύματα
Τρεις συνταγές με βασικό συστατικό την ελαφριά και γευστική καπνιστή Γαλοπούλα οβάλ της ΝΙΚΑΣ.
Οι γιορτές φέρνουν περισσότερες αφορμές για μαζώξεις με καλή παρέα και γευστικές απολαύσεις. Το χαλαρό κλίμα που επικρατεί μας κάνει να νιώθουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλο, μα και πολύ πιο άνετα, αίσθημα που θέλουμε να περάσει και στο τραπέζι μας.
Με λίγα λόγια, δεν σημαίνει ότι κάθε γεύμα πρέπει να είναι περίπλοκο ή βαρύ. Μερικές φορές, η πιο ισορροπημένη επιλογή μάς δίνει ακριβώς αυτό που θέλουμε: υγιεινές και νόστιμες γεύσεις που χωρούν στο γιορτινό πρόγραμμα χωρίς να απαιτούν χρόνο ή προετοιμασία.
Η καπνιστή γαλοπούλα ΝΙΚΑΣ Οβάλ είναι ένα από αυτά τα υλικά που μας διευκολύνουν την περίοδο των γιορτών. Χάρη στα μόλις 2% λιπαρά και τη φυσικά ελαφριά της γεύση δεν βαραίνει τα πιάτα ούτε το στομάχι μας, ενώ η καπνιστή εκδοχή της ξεχωρίζει για τον πιο γεμάτο χαρακτήρα της. Το πλούσιο άρωμα και η ζουμερή υφή της οφείλονται στον τρόπο παραγωγής της, όπου ατόφια κομμάτια στήθους σιγοψήνονται για οκτώ ώρες με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία και στο τέλος καπνίζονται αργά σε ξύλο οξιάς. Άλλωστε από το 1966 η ΝΙΚΑΣ συνοδεύει την καθημερινότητά μας, προσφέροντας προϊόντα που μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό πιάτο σε μια μικρή εμπειρία.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr