Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Μαρία Μιχαλοπούλου στα παρασκήνια του επεισοδίου του GNTMπου παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας.
Η παίκτρια σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Σουζάνα Κόουλ, ανέφερε: «Όταν απευθύνεται κατευθείαν σε εμένα, αντιδρώ απαξιωτικά και τη γράφω εκεί που δεν βγαίνει ποτέ ο ήλιος. Και η Σουζάνα φέρεται πάρα πολύ άσχημα αν και σήμερα στην κάμερα ήταν πάρα πολύ πολιτισμένη, γιατί έλεγε "κορίτσια να κάνουμε συζήτηση". Αλλά όταν γίνεται σκηνικό στο σπίτι, στο οποίο η Σουζάνα φωνάζει λες και είναι λιμενεργάτης και έρχεται και μου το παίζει εμένα ειρηνοποιός και "μιλάω πολιτισμένα και ήρεμα", θα γελάσω με αυτό το πράγμα.
Η Κάτια ήρθε και ζήτησε συγγνώμη on camera. Off camera, ποτέ. Off camera μπορεί να αγνοεί την ύπαρξή μας ή να μας κράζει μαζί με τις φίλες της».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.