Εννιασέλιδη επιστολή- κόλαφος του Αλέξανδρου Ρήγα για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ»

Εννιασέλιδη επιστολή- κόλαφος του Αλέξανδρου Ρήγα για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ»

Ποιους καταγγέλλει

Ο Αλέξανδρος Ρήγας... έκλεισε με το «Star Academy»
Μετά το θρίλερ με την τηλεοπτική σειρά «Room Service Πλιζ», ο Αλέξανδρος Ρήγας θέλησε μέσω μιας εννιασέλιδης επιστολής του που εξασφάλισε το Πρω1νό του ANT1 να τοποθετηθεί πάνω στα γεγονότα που οδήγησαν στη ματαίωση της σειράς στον ΣΚΑΙ.


Μέσω της επιστολής του ο Αλέξανδρος Ρήγας καταγγέλει αναβολές στην έναρξη των γυρισμάτων, προχειρότητα από την παραγωγή, με τα σκηνικά να μην είναι συνεχώς έτοιμα ώστε να μπορέσει να πάει παρακάτω τα γυρίσματα, καθώς επίσης και το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ στις 2 Οκτωβρίου.


Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Ρήγας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου… Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν "δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι". Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή "Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό". Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά».


Και συνέχισε: «Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά…»!

Δείτε εδώ όσα μετάφεραν στο Πρω1νό από την επιστολή του Αλέξανδρου Ρήγα:


faysbook.gr Εννιασέλιδη επιστολή κόλαφος Ρήγα για τη ματαίωση του Room Service
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης