GNTM: Αυτά είναι τα νέα looks των κοριτσιών

GNTM: Αυτά είναι τα νέα looks των κοριτσιών

Οι αντιδράσεις, τα κλάματα και τα νεύρα

5151
Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM παρακολουθήσαμε το makeover των κοριτσιών. Φυσικά, δεν έλειψαν οι απογοητεύσεις για τα νέα χτενίσματα, τα κλάματα και τα νεύρα.

Η ομάδα ειδικών του ριάλιτι είχε επιλέξει το κατάλληλο look για κάθε διαγωνιζόμενη, με βάση την επιδερμίδα, το πρόσωπο και τις γωνίες της. Για κάποιες οι αλλαγές θα ήταν ριζικές, για κάποιες άλλες όχι και τόσο. Στην αρχή τα κορίτσια νόμισαν πως θα επιλέξουν εκείνες το νεό τους look, όμως φυσικά και κάτι τέτοιο δεν συνέβη... 

Η Σουζάνα ήταν από τις κοπέλες που αντέδρασαν αρκετά έντονα, καθώς θα έπρεπε να ξυρίσει το μαλλί της και να το βάψει ξανθό. Η Μαρία από την άλλη, η οποία θα διατηρούσε το μήκος της, αλλά θα αποκτούσε αφέλειες, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη, γιατί ήθελε κάτι πιο... extreme.

Δείτε τη στιγμή που τα κορίτσια μαθαίνουν για το νέο τους χτένισμα: 

GNTM 2 | Αυτό είναι το ιδανικότερο look για κάθε διαγωνιζόμενη


Δεν ήταν λίγες, μάλιστα, αυτές που, ενώ στην αρχή ήταν πιο ψύχραιμες, λύγισαν στη διάρκεια του makeover, καθώς ένιωθαν τα μαλλιά τους να κονταίνουν... επικίνδυνα και να αλλάζουν χρώμα. Ωστόσο, στο τέλος, το αποτέλεσμα τις δικαίωσε όλες και τα κορίτσια μοιάζουν πολύ περισσότερο με μοντέλα πλέον. 

Δείτε το νέο look όλων των κοριτσιών: 

Κλείσιμο
GNTM 2 | «Makeover» Η στιγμή της αποκάλυψης!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης