Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη δέκα μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε. Ο παρουσιαστής σχεδόν ένα χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε όταν η μηχανή που επέβαινε συγκρούστηκε με λεωφορείο στην παραλιακή, στις 25 Δεκεμβρίου του 2017, φαίνεται πως τα πράγματα καλυτερεύουν και θα δει για πρώτη φορά το γιο του.
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα νέα έχουν ως εξής: «Είναι καλά, έχει πάρει κιλά, χαμογελάει, καταλαβαίνει, και κινεί κανονικά, χέρια, πόδια. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μεγάλο, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Όταν έχεις νοσηλευτεί 3,5 μήνες στο νοσοκομείο, από τους οποίους στους 2,5 είσαι στην εντατική, η ζωή σου ξεκινάει από την αρχή. Στο να μάθεις να ακούς, να βλέπεις, να καταλαβαίνεις. Εκείνο όμως που σίγουρα θα του δώσει τη μεγαλύτερη δύναμη είναι η συνάντηση με το γιο του. Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να δει τον γιο του, για πρώτη φορά, αφού πολύ σύντομα θα υπάρχει αυτή η συνάντηση του γιου με τον μπαμπά».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»