Ανάσταση για τον Κωνσταντίνο και την οικογένεια Αγγελίδη

F1-DSC_0062

Ο γνωστός παρουσιαστής, αφού κατάφερε να επιζήσει από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τις ενδονοσοκοµειακές λοιµώξεις, αναρρώνει αργά αλλά σταθερά

Πάνω από 100 ηµέρες µετά το σοβαρό τροχαίο ατύχηµα που είχε την παραµονή των Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, όταν η µηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε σφοδρά µε λεωφορείο, ο παρουσιαστής βγήκε από το Ασκληπιείο Βούλας όπου νοσηλευόταν. Αφού κατάφερε να επιζήσει από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από το τροχαίο και να ξεπεράσει τις σοβαρές ενδονοσοκοµειακές λοιµώξεις από τις οποίες προσβλήθηκε αρκετές φορές, ετοιµάζεται να κερδίσει και το τρίτο στοίχηµα που είναι η σωµατική αποκατάστασή του. Εδώ και πέντε ηµέρες ο Mr Mega Star, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκοµείο, µεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης των βορείων προαστίων. Σύµφωνα µε πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστηµα και µεγάλη υποµονή για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Η οικογένειά του δηλώνει αρκετά αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του παρουσιαστή, ο οποίος απέδειξε ότι διαθέτει ισχυρά αποθέµατα δύναµης και αγωνίζεται γενναία για να αντιµετωπίσει τα προβλήµατα που τον ταλαιπωρούν. «Εµείς σήµερα κάνουµε Ανάσταση. Είναι ένα ακόµα θαύµα στη ζωή του Κωνσταντίνου. Θαύµα ήταν και ότι γλίτωσε ξηµερώµατα Χριστουγέννων, θαύµα και ότι µέσα στην Εντατική έχοντας συµπληρώσει τις 57 ηµέρες ξεπέρασε τις λοιµώξεις», τόνισε η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάµη, η οποία µαζί µε την αδερφή του παρουσιαστή, Αλεξάνδρα, δεν έλειψαν λεπτό από το πλευρό του όλο αυτό το διάστηµα.

Η κατάσταση της υγείας του, σύµφωνα µε άτοµα του στενού του περιβάλλοντος, είναι ικανοποιητική και τείνει διαρκώς βελτιούµενη. Τρέφεται κανονικά, έχει σταθεί στα πόδια του, κάθεται καθιστός σε καρέκλα, ωστόσο εξαιτίας της εγκεφαλικής βλάβης που υπέστη κατά τη σύγκρουση δεν µπορεί ακόµα να περπατήσει. «Σύντοµα όµως θα το κάνει κι αυτό», λένε δικοί του άνθρωποι στο «ΘΕΜΑ». Για την ώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση και δεν δέχεται ακόµα επισκέψεις. «Ενηµερωνόµαστε µόνο από τη σύζυγό του, αλλά όλοι είµαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρει να βγει νικητής και σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Είναι δυνατός - δεν το βάζει εύκολα κάτω».

Για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου µίλησε και ο διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Θεόδωρος Ρούπας, λέγοντας ότι έχει απαλλαγεί πλέον από παθολογικά προβλήµατα. «Τους 2,5 από τους 3,5 µήνες που νοσηλεύτηκε τους πέρασε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας µε ό,τι αυτό συνεπάγεται. ∆εν σας κρύβω ότι υπήρξαν πολλές φορές αρκετές επιπλοκές, κινδύνευσε η ζωή του, αλλά αντιµετωπίστηκαν όλα τα προβλήµατα επιτυχώς. Ακολούθως νοσηλεύτηκε όλο το υπόλοιπο διάστηµα στη νευροχειρουργική κλινική όπου η κατάστασή του έγινε πλήρως ελεγχόµενη».

Ο κ. Ρούπας πρόσθεσε επίσης ότι ο αγαπηµένος παρουσιαστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε τραχειοστοµία οπότε µέχρι στιγµής δεν µπορεί να µιλήσει. «Είναι κάτι το οποίο το έχουµε ως εργαλείο ασφαλείας για ένα µικρό χρονικό διάστηµα. Επικοινωνεί όµως µε τους δικούς του και τους καταλαβαίνει πλήρως. Από εκεί και πέρα, αποµένει το θέµα της κινητικής του αποκατάστασης το οποίο είναι το επόµενο βήµα που θα πρέπει σιγά-σιγά να κατακτήσει. Ανθρωποι που µένουν 3,5 µήνες κλινήρεις µαθαίνουν να κάνουν σχεδόν από την αρχή κάποια απλά και καθηµερινά πράγµατα».

Οι δύσκολες ώρες στη ΜΕΘ

Στα τέλη Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και µεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαµο ύστερα από 57 ηµέρες. Αναρρώνοντας σχετικά γρήγορα από τις πολλαπλές και δύσκολες χειρουργικές επεµβάσεις στο κεφάλι από τις οποίες κινδύνεψε η ζωή του, τα κατάγµατα στα άκρα, όπως και τη βαριά ενδονοσοκοµειακή λοίµωξη που τον ταλαιπώρησε στα µέσα του Ιανουαρίου, ο ίδιος αναγνώρισε αµέσως και µε διαύγεια τα πρόσωπα των οικείων του και είχε συνείδηση, θυµόταν το τροχαίο που είχε µε το λεωφορείο και γνώριζε ότι ήταν στο νοσοκοµείο.

Από την αρχή της περιπέτειας του παρουσιαστή, η οικογένεια βρήκε πολύτιµη στήριξη στο πρόσωπο του πατέρα ∆ηµήτριου που λειτουργεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ο οποίος επισκεπτόταν συχνά τον ασθενή ευλογώντας τον µε τον θαυµατουργό Τίµιο Σταυρό, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο ∆ιαδίκτυο η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάµη. «Να σε έχει ο Θεός γερό και δυνατό και να συνεχίζει να κάνει τα θαύµατά του ο Τίµιος Σταυρός σου και ο Κύριος µέσω εσού! Σε αγαπώ πολύ και θα είσαι για πάντα στη ζωή µου και στην καρδιά µου», έγραψε στο ευλαβικό µήνυµά της.

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Τ

Προσοχή για πνευμονική εμβολή!!! Αντιπηκτικές σαν το Ευαγγέλιο. Ο δικός μας άνθρωπος γλίτωσε από τύχη. Καταλαβαίνω τι ζείτε. Κουράγιο και με το καλό να ξανασταθεί στα πόδια του.

Μάκης

θα τα καταφέρεις κράτα γερά, και μετά θα λες πώς σώθηκα τί θαύμα ήταν αυτό πώς βρήκα την δύναμη και είμαι πάλι γερός, λίγη υπομονή ακόμα και θα τα καταφέρεις

Λούλης

Δεν κρυολόγησε. Το κεφάλι του έσπασε λέμε!

ass

Περαστικά του και αν ξανακαβαλήσει μηχανή κράνος.

Αργοστροφος

Μηχανη, κρανος η μηχανη-κρανος? Οπως το γραφεις δεν το καταλαβαινω γιατι ειμαι και καπως βραδυνους, οπως λετε εσεις οι μορφωμενοι.

Ελσα

Μπράβο στο παλικάρι, να ειναι καλα

Μπράβο στο παλικάρι

Γρήγορα να επιστρέψει στο σπίτι του. Καλή δύναμη στους γονείς,στη γυναίκα του και στους φίλους του. Όλα ξεπερνιουνται αρκεί να υπάρχει θέληση και πίστη.

Sotiris

Μάλιστα, οδηγεί Suzuki Hayabusa ( GSX1300R ) και το Shoei δεμένο πίσω στην χειρολάβη...

***

Αμα εισαι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ εκει μπαινει το κρανος. Η στον αγκωνα που ως γνωστον ειναι και το πιο ζωτικο μερος του σωματος..

Λούλης

Φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα.

Χρυσούλα

Ή αν είσαι κούκλος!!!

NRG

Κούκλος μέν, ανάπηρος (ή φυτό ή νεκρός) δέ. Ευχαριστημένη? Όχι Hayabusa αλλά ούτε ποδήλατο χωρίς κράνος! Καλή δύναμη στο παλικάρι

Καλά να είναι ο ανθρωπος...

Αλλά δεν πάυει να είναι στοκος, καθώς το μυαλό του μάλλον είναι στη σέλα της μηχανής ...

Nikos

Κάποια φωτογραφία με κράνος έχει βγάλει? Το κράνος το βάζουμε για προστασία κι όχι προς αποφυγή προστίμου. Δεν χρειάζεται να αναπαράγεται τέτοιο φωτογραφικό υλικό που καλλιεργεί περαιτέρω την νοοτροπία του ξένοιαστου καβαλάρη. Καλή συνέχεια στον δύσκολο αγώνα του, δυστυχώς στην αποκατάσταση θα χρειαστεί όλο το σθένος και την συμπαράσταση που μπορεί να βρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kok01

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη αυτή την Κυριακή στο στο Celebrity Travelείναι η Σίσσυ Χρηστίδου. O Nίκος Κοκλώνης ξεναγεί τη Σίσσυ στο πολύχρωμο και high tech Χονγκ Κονγκ, ετοιμάζοντας εκπλήξεις τόσο για την ίδια, όσο και για την παρέα της.

2