Στην οικογένειά του αναφέρθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, δηλώνοντας πως η Χριστίνα Μπόμπα είναι η γυναίκα της ζωής του και οι δίδυμες κόρες τους η ίδια του η ζωή.
Ο παρουσιαστής και η Instagrammer παντρεύτηκαν το 2018 και τρία χρόνια μετά τον γάμο τους εκείνη έφερε στον κόσμο τα παιδιά τους. Περιγράφοντας τη σχέση τους, εξήγησε ότι τους ενώνει η φιλοδοξία και η επιθυμία να είναι δημιουργικοί, ενώ τόνισε πόσο σημαντική είναι η τρυφερότητα στη ζωή ενός ζευγαριού.
«Η γυναίκα της ζωής μου είναι η Χριστίνα και οι κόρες μου είναι η ζωή μου ίδια. Τα παιδιά παρόλο που είναι τα πάντα στη ζωή μας είναι καλό να καταλάβουμε ότι δεν είναι οι σύντροφοι μας», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε διαδικτυακή εκπομπή.
Μιλώντας για τη σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα, μοιράστηκε: «Είναι καλό να υπάρχει η τρυφερότητα στις σχέσεις ακόμα και να είναι μακροχρόνιες. Με τη Χριστίνα τα είχαμε βρει από τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης. Προβλήματα υπάρχουν πάντα, ειδικά μετά τα παιδιά, υπάρχουν όμως πράγματα που έχουμε κοινά και μας δένουν περισσότερο», σημείωσε στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube. «Είμαστε και οι δύο φιλόδοξοι, έχουμε όνειρα, έχουμε ωραίες ιδέες, είμαστε της οικογένειας, είμαστε πολύ του σπιτιού», συμπλήρωσε.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο παρουσιαστής υπογράμμισε την εξάρτηση που, όπως είπε, έχει από την οικογένειά του. «Δεν έχω κάποια εξάρτηση πέρα από την οικογένεια μου. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν κάνω ναρκωτικά. Έχω εξάρτηση στο να κάνω συνεχώς δημιουργικά πράγματα. Έχω εξάρτηση από τη γυμναστική και έχω εξάρτηση και από τα παιδιά μου. Αν δεν τα δω μια μέρα, κάτι παθαίνω», εξομολογήθηκε.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).