Τυχερή που ζει στην Ελλάδα δήλωσε η Τάνια Τσανακλίδου μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media. Η γνωστή ερμηνεύτρια περιέγραψε την κούραση και τη σωματική καταπόνηση που ένιωσε κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στην Κίνα, τονίζοντας πως ακόμα προσπαθεί να συνέλθει. Μετά από αυτή την εμπειρία και τις ταλαιπωρίες που βίωσε, συνειδητοποίησε, όπως ανέφερε, πόσο πολύ αγαπάει τον τόπο της.
Όπως έγραψε στη δημοσίευσή της στο Instagram: «Μετά από πολύ καιρό εδώ είμαι πάλι. Προσπαθώ να συνέλθω από το μακρινό και δύσκολο ταξίδι στην Κίνα. Μετά από 150.000 βήματα, 30 μπλουζάκια που άλλαζα συνεχώς λόγω ιδρώτα, πούλμαν, μετρό τρένα, τελεφερίκ, αεροπλάνα, κατάλαβα πόσο πολύ αγαπώ τον τόπο μου. Και πόσο τυχεροί είμαστε που κατοικούμε σε αυτό το μικρό κομμάτι παραδείσου».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»