Κρις Τζένερ για Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Την ημέρα που με έκανες μαμά, ο κόσμος μου άλλαξε ολοκληρωτικά
Δείτε την ανάρτηση που έκανε για τα 46α γενέθλια της πρωτότοκης κόρης της
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν συμπλήρωσε τα 46α γενέθλιά της στις 18 Απριλίου και η μητέρα της, Κρις Τζένερ, της ευχήθηκε και δημόσια με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με ένα εξομολογητικό κείμενο, η Κρις Τζένερ χαρακτήρισε την πρωτότοκη κόρη της δώρο από τον Θεό και τόνισε πως άλλαξε η ζωή της από τη στιγμή που έγινε μητέρα, επισημαίνοντας πόση χαρά, αγάπη και νόημα της έχει προσφέρει.
Πιο αναλυτικά, η Κρις Τζένερ έγραψε: «Χρόνια πολλά στο πρωτότοκό μου παιδί, το δώρο μου από τον Θεό, την πανέμορφη Κόρτνεϊ! Την ημέρα που με έκανες μαμά, ο κόσμος μου άλλαξε ολοκληρωτικά, και από τότε μου έχεις χαρίσει τόση χαρά, αγάπη, σκοπό και τις πιο όμορφες αναμνήσεις που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που με επέλεξε να είμαι η μητέρα σου. Είσαι η πιο υπέροχη κόρη, σύζυγος, μαμά, αδερφή, θεία και φίλη… και με εμπνέεις καθημερινά με τη δύναμή σου, την πίστη σου, την καρδιά σου και την ικανότητά σου να ζεις τη ζωή με τους δικούς σου όρους. Σου εύχομαι τα πιο μαγικά γενέθλια, πολύτιμό μου κορίτσι!!! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, για πάντα. Η μαμά σου».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.