Ανακοινώθηκε το βράδυ Πέμπτης 27 Μαρτίου η σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς της φετινής Eurovision στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν και φέτος σε ξεχωριστές προκριματικές βραδιές, με την Κλαυδία να διεκδικεί την πρόκριση με την «Αστερομάτα» στον Β’ Ημιτελικό, στις 15 Μαΐου, και τον Theo Evan να διαγωνίζεται εκπροσωπώντας την Κύπρο στον Α’ Ημιτελικό, στις 13 Μαΐου.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των παραγωγών της EBU, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη θέση 7 στον Β’ Ημιτελικό, ενώ η Κύπρος, θα κλείσει τον Α’ Ημιτελικό στη θέση 15.
Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι η εξής:
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.