Αν Χάθαγουεϊ: Δήλωσε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν της έσωσε την καριέρα
Με κάνει να αισθάνομαι ότι κάνω κάτι σωστό, είπε η ηθοποιός για την ένταξή της στο καστ της νέας του ταινίας
Η Αν Χάθαγουεϊ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν και πρόσφατα δήλωσε στο «Women's Wear Daily» ότι «με κάνει να νιώθω ότι κάνω κάτι σωστό». Η Χάθαγουεϊ πρωταγωνίστησε ως Catwoman στην ταινία «The Dark Knight Rises».
Στη συνέχεια, έπαιξε στο πλευρό του Μάθιου ΜακΚόναχι στο «Interstellar». Τώρα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα βρεθεί δίπλα στους Ματ Ντέιμον, Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια, Σαρλίζ Θερόν, μεταξύ άλλων, στη νέα ταινία του Νόλαν, οι λεπτομέρειες της οποίας παραμένουν μυστικές. Θα αποτελέσει τη συνέχεια του Νόλαν στο βραβευμένο με Όσκαρ «Oppenheimer».
Anne Hathaway Says Acting in Third Christopher Nolan Movie 'Makes Me Feel Like I’m Doing Something Right'; She Credits Him With Saving Her Career https://t.co/EaZN8J6pOp
«Έχω τόσα πολλά συναισθήματα γι' αυτό που δεν ξέρω καν πώς να τα εκφράσω», δήλωσε η Χάθαγουεϊ στο WWD σχετικά με τη συμμετοχή της στην τρίτη ταινία της με τον Νόλαν. «Με γεμίζει με τόση χαρά ... Αγαπώ τόσο πολύ τον Κρις και την Έμμα Νόλαν και το να σε προσκαλούν στον κόσμο τους [είναι] ένα από τα καλύτερα μέρη που μπορείς να βρεθείς. Το να με καλέσουν δύο φορές πραγματικά ένιωθα κάτι, τρεις φορές ένιωθα ότι θα ήταν άπληστο, οπότε δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου να ελπίζει ότι θα συμβεί αυτό, και το ότι συνέβη με κάνει να συγκινούμαι, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Με κάνει να αισθάνομαι ότι κάνω κάτι σωστό».
Η Χάθαγουεϊ αποκάλυψε στο Vanity Fair νωρίτερα φέτος ότι οφείλει στον Νόλαν τη διάσωση της καριέρας της, αφού η κοινή γνώμη στράφηκε εναντίον της εν μέσω της οσκαρικής της σεζόν για τους «Άθλιους». Η ηθοποιός χλευάστηκε ευρέως στο Διαδίκτυο εκείνη την περίοδο, και θυμήθηκε ότι κάποτε αναζητούσε στο Google το όνομά της μετά τη νίκη της σταρ Όσκαρ μόνο και μόνο για να δει ότι ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης ήταν ένα άρθρο με τον τίτλο: «Γιατί όλοι μισούν την Αν Χάθαγουεϊ;».
«Πολλοί άνθρωποι δεν μου έδιναν ρόλους επειδή ανησυχούσαν τόσο πολύ για το πόσο τοξική είχε γίνει η ταυτότητά μου στο Διαδίκτυο», δήλωσε τώρα η Χάθαγουεϊ στο Vanity Fair. «Είχα έναν άγγελο στο πρόσωπο του Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος δεν νοιάστηκε γι' αυτό και μου έδωσε έναν από τους πιο όμορφους ρόλους που είχα σε μια από τις καλύτερες ταινίες στις οποίες έχω συμμετάσχει».
Η Χάθαγουεϊ ως Catwoman στο «The Dark Knight Rises»
Η Χάθαγουεϊ αναφερόταν στον ρόλο της επιστήμονα της NASA Δρ Αμέλια Μπραντ στο «Interstellar», προσθέτοντας για τον Νόλαν: «Δεν ξέρω αν ήξερε ότι με υποστήριζε εκείνη τη στιγμή, αλλά είχε αυτό το αποτέλεσμα. Και η καριέρα μου δεν έχασε τη δυναμική της, όπως θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν με είχε υποστηρίξει».
Κλείσιμο
Μιλώντας για το κάστινγκ της για το «Interstellar», η Χάθαγουεϊ δήλωσε στο WWD ότι ήταν «ζωογόνο, αναζωογονητικό, ενθαρρυντικό, και ήταν απλά ένα δώρο εκείνη τη στιγμή. Το να πάρεις το "Interstellar"σε οποιοδήποτε σημείο της ζωής σου θα ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας σου. Η στιγμή που μπόρεσα να μπω σε αυτόν τον κόσμο, για μένα προσωπικά, ήταν το πιο ασφαλές και συναρπαστικό μέρος που θα μπορούσα ποτέ να βρεθώ ως ηθοποιός και ως άνθρωπος».
Ο Νόλαν υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί τη νέα ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσω της Universal Pictures στις 17 Ιουλίου 2026. Η επερχόμενη ταινία, η οποία δεν έχει τίτλο, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2025.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.