Λουκία Παπαδάκη: Δεν υπήρξαν χρυσές και ασημένιες εποχές στην τηλεόραση, απλά βλέπαμε πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί
Ό,τι συνέβαινε λοιπόν σε αυτό το καινούριο πλαίσιο ήταν συναρπαστικό, πρόσθεσε
Η Λουκία Παπαδάκημίλησε για την τηλεόραση και τόνισε πως κατά τη γνώμη της, δεν υπήρχαν «χρυσές εποχές».
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Τύπος ΤV και εξήγησε πως στο παρελθόν, υπήρχε η πεποίθηση ότι η τηλεόραση έζησε «χρυσές εποχές», όμως αυτό δεν ισχύει. Πιστεύει πως απλά ήταν κάτι καινούριο και για αυτό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
«Δεν υπήρξαν χρυσές και ασημένιες εποχές στην TV. Ήταν απλά καινούριες. Ξαφνικά, από εκεί που είχαμε μόνο τη δημόσια τηλεόραση, το 1989 είδαμε τα ιδιωτικά κανάλια. Τότε επήλθε ο νεωτερισμός», είπε.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ό,τι συνέβαινε λοιπόν σε αυτό το καινούριο πλαίσιο ήταν συναρπαστικό. Με λιγότερα μέσα, αλλά με μεγαλύτερη δόξα».
Τέλος, δήλωσε: «Βλέπαμε πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί. Πρώτη φορά δοκιμασμένα στα ελληνικά τηλεοπτικά νερά. Φυσικά όμως, ήταν πάρα πολύ καλές δουλειές, γι' αυτό πέτυχαν».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»